Maja Šuput nekad je imala bakrenu nijansu kose, dok je sada plavuša i nosi puno seksepilnije i odvažnije kreacije nego na počecima svoje pjevačke karijere.

Galerija


Maja Šuput spada među najpoznatije hrvatske zvijezde i ponosno nosi titulu kraljice svadbi, koje su se prorijedile zbog pandemijskih mjera, a i prije 15 godina plijenila je pozornost kada se pojavila na proslavi jednog časopisa. 

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti Maja Šuput - 6 Pogledajte urnebesne fotografije iz 2006. godine kad je Šuput na maštovit način promovirala tadašnji duet

Tada 26-godišnja pjevačica pojavila se na crvenom tepihu u dugoj, svilenoj haljini sa istaknutim dekolteom, a kosu je imala skupljenu u punđu.

Maja je u tom razdoblju imala bakrenu nijansu kose za razliku od danas kada je plavuša. Usto, sada više voli eksperimentirati s frizurama, iako najčešće ima dugu i valovitu. Naravno, s godinama se promijenio i njezin stil, te Šuput nosi seksepilnije, provokativnije kreacije, a često je za njih zaslužan njezin prijatelj, modni stilist Marko Grubnić. 

Inače, Maja bi uskoro trebala dobiti prvo dijete s mužem Nenadom Tatarinovom, a na Instagramu je otkrila da je konačno odabrala ime. 

"Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći", istaknula je Šuput, koja će roditi sina. 

Pogledajte kako je Nives Celzijus izgledala u vremenima kada je bila u braku, a i danas je s bivšim mužem super frendica

Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio