Šali se na svoj račun!

Šuput podijelila urnebesnu šalu s Meghan i Harryjem koju joj svi šalju: ''Bombardirali ste me ovim!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput, koja bi uskoro trebala roditi, pokazala je da je spremna na šalu na svoj račun pa je podijelila je foru s Meghan Markle i princem Harryjem koju je dobila od brojnih pratitelja.

Maja Šuput trebala bi roditi za koji tjedan, a dok dovršava pripreme za dolazak prvog djeteta, spremna je i na šalu na svoj račun. 

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Šuput je objavila šalu koju su joj pratitelji slali. 

"Bombardirali ste me ovim danas. Molio bih Meghan i Harryja da ne skreću pažnju s Maje Šuput. Hvala", objavila je pjevačica na svom Instagram storyju i nasmijala mnoge. 

Naime, trenutačno je velika medijska pozornost usmjerena na Markle i princa jer su dali ekskluzivni intervju Opri Winfrey u kojem su otkrili detalje o ponašanju kraljevske obitelji prema njima, kao i da će njihovo drugo dijete biti djevojčica. 

Inače, Maja je čestitala Dan žena fotografijom sa svog vjenčanja s Nenadom Tatarinovom na kojoj pozira samo sa ženama. 

"Sretan vam Dan žena, moje drage žene! Svim ženama od srca želim da im današnji dan bude ispunjen ljubavlju, pozitivom, ostvarenjem ciljeva i ženskim prijateljstvom", napisala je Šuput pa je pozvala pratitelje da u komentarima označe žene kojima žele čestitati njihov dan. Objava je u samo sat vremena skupila tisuće lajkova.

Pjevačica je nedavno zbunila i pratitelje jednom objavom zbog koje je većina zaključila da je rodila, iako joj je termin za rođenje sinčića u drugoj polovici ožujka. 

"Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek' krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. 'Ajmo, ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama", napisala je Šuput. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene