Maja Šuput je na Instagramu čestitala Dan žena fotografijom sa svog vjenčanja na kojoj pozira samo sa ženama.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je čestitala Međunarodni dan žena.

Vezani članci Maja Šuput Šuput se pohvalila drugom svirkom u dva dana, pokazala je i novu haljinu za nastup: “Tako se to radi!” Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

Šuput je za ovu prigodu odlučila podijeliti dosad neobjavljenu fotografiju sa svojeg vjenčanja s Nenadom Tatarinovim na kojoj pozira samo sa ženama.

"Sretan vam Dan žena moje drage žene! Svim ženama od srca želim da im današnji dan bude ispunjen ljubavlju, pozitivom, ostvarenju ciljeva i ženskim prijateljstvom", napisala je Maja pa je pozvala pratitelje da u komentarima označe žene kojima žele čestitati njihov dan. Objava je u samo sat vremena skupila na tisuće lajkova.

S Majom su na fotki, među ostalima, njena vjenčana kuma Lana Gadža Čermak, bliska prijateljica Anita Tuček i sestrična Kristina Šuput.

Maja i Nenad vjenčali su se u svibnju 2019. godine u Istri, nakon godinu i pol dana veze. Pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine, a ovu koju je nosi na fotki kojom je čestitala Dan žena za nju je izradio njezin najbolji prijatelj i modni stilist Marko Grubnić.

Supružnici će uskoro postati i roditelji, a otkrili su da će dobiti sina.

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

Meghan razjasnila zašto je njezinom sinu uskraćena titula princa, Oprah ju je zbog ove tvrdnje gledala u nevjerici!