Enes Vejzović je pet godina mlađi od supruge Bojane Gregorić Vejzović kojom se oženio početkom 2006. te imaju sina Raula i kćer Zoe.

Galerija Enes Vejzović - 3 Enes Vejzović - 5 Enes Vejzović - 4 +7 Enes Vejzović - 9

Enes Vejzović domaćoj je publici poznat po ulogama negativaca, a u seriji Nove TV "Dar Mar" je utjelovio glumi načelnika Juru Brkljaču. 

Vezani članci Amar Bukvić Napokon je održana i zagrebačka premijera filma ''Djeca sa CNN-a'' iza kojeg stoji obitelj Bukvić! Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Pojavile su se fotografije glumca iz svibnja 2006., a upravo se početkom te godine oženio kolegicom Bojanom Gregorić (49). Enes je nekad imao drukčiji stil odijevanja i frizuru te je nosio malo dužu kosu koju je začešljavao unatrag. 

Puštao je bradu kao i sada, a s vremenom je dobio sijede što je uobičajeno s godinama. Iako je Enes pet godina mlađi od supruge, rijetko tko bi to rekao jer ona pragu 50. blista i izgleda sve bolje. 

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i ove godine su proslavili 15. godišnjicu braka. 

Supružnici su dobili sina Raula 31. ožujka 2006. godine dok im je 2010. stigla kći Zoe. Par će uskoro premijerno zaigrati u predstavi "Obavezan smjer" koja će biti prikazana 29. ožujka u Tunelu Grič. 

Riječ je o prvom Enesovom autorskom projektu. 

Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova Barbara Vicković - 3 Barbara Vicković - 2 Barbara Vicković - 1 +10 Barbara Vicković - 4

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...” Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +15 Maja Šuput

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju