Enes Vejzović je pet godina mlađi od supruge Bojane Gregorić Vejzović kojom se oženio početkom 2006. te imaju sina Raula i kćer Zoe.

Galerija


Enes Vejzović domaćoj je publici poznat po ulogama negativaca, a u seriji Nove TV "Dar Mar" je utjelovio glumi načelnika Juru Brkljaču. 

Vezani članci Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila! Film 10 razloga zašto te mrzim - 4 Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

Pojavile su se fotografije glumca iz svibnja 2006., a upravo se početkom te godine oženio kolegicom Bojanom Gregorić (49). Enes je nekad imao drukčiji stil odijevanja i frizuru te je nosio malo dužu kosu koju je začešljavao unatrag. 

Puštao je bradu kao i sada, a s vremenom je dobio sijede što je uobičajeno s godinama. Iako je Enes pet godina mlađi od supruge, rijetko tko bi to rekao jer ona pragu 50. blista i izgleda sve bolje. 

Enes i Bojana čine jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni i ove godine su proslavili 15. godišnjicu braka. 

Supružnici su dobili sina Raula 31. ožujka 2006. godine dok im je 2010. stigla kći Zoe. Par će uskoro premijerno zaigrati u predstavi "Obavezan smjer" koja će biti prikazana 29. ožujka u Tunelu Grič. 

Riječ je o prvom Enesovom autorskom projektu. 

Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”