Izdanje za sjećanje

Nezaboravno izdanje Bojane Gregorić: Bilo je to još 2006. godine, a ovaj dekolte mnogima se urezao u pamćenje

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović na jednom događaju 2006. godine plijenila je pozornost nikad bujnijim dekolteom, ali i vitkom figurom ni dva mjeseca nakon rođenja sina Raula.

Bojana Gregorić Vejzović (49) jedna je od naših najcjenjenijih glumica i rado viđeno lice na svim važnim domaćim eventima već dugi niz godina.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Zbog svoje vitke figure i elegantnih modnih odabira bivša balerina na crvenom tepihu uvijek privlači veliku pažnju, a jedno od njezinih najpamtljivijih pojavljivanja dogodilo se 2006. godine na eventu koji je okupio i brojne druge domaće celebrityje.

Bojana, koja je tada glumila doktoricu Lili Štrigu u popularnoj domaćoj humorističnoj seriji "Naša mala klinika", crvenim se tepihom prošetala u svilenoj plavoj haljini koja je istaknula njezin nikad bujniji dekolte i zavidnu figuru, i to nepuna dva mjeseca nakon rođenja prvog djeteta.

Glumica je sina Raula rodila 31. ožujka 2006. godine, a događaj na kojem je fotografirana zbio se 23. svibnja. Početkom iste godine udala se za glumca Enesa Vejzovića (43), s kojim je 2010. dobila i kćer Zoe, a glumački par je ove godine proslavio 15. godišnjicu braka.

Bojana i na pragu pedesete krade pažnju gdje god se pojavi, a nedavno je svoje pratitelje na Instagramu očarala selfijem na kojem nema ni trunke šminke. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene