Bojana Gregorić Vejzović emotivnom objavom obilježila je sinov uspjeh završetka osnovne škole s odličnim uspjehom i početak novog životnog poglavlja.

Galerija


Glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je emotivnom objavom obilježila i čestitala sinu Raulu na završetku osmog razreda, i to s odličnim uspjehom, bez ijedne četvorke ili manje ocjene.

Vezani članci Sonja Kovač Poznati Hrvati uznemireni zbog potresa, nude i pomoć: "Najgori osjećaj kad ne znaš kamo trčati, pada kamenje, sirene sviraju" Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) I mi bismo se hvalili: Domaća glumica i u 47. godini ima trbušnjake na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe

"Moj sin završio je 8. razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam, ljubavi moja, jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina. Počinje novo razdoblje, novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam, pa se i ovo sada čini previše. No... djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više 'zagrijati stolicu'! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja, vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!!" napisala je Bojana.

Osim sina Raula, Bojana je i ponosna majka kćeri Zoe, koje je dobila u sretnom braku s glumcem Enesom Vejzovićem.

Gdje je nestao ljepotan koji je bio velika zvijezda 90-ih? Bliži se 50., a uz pokoju sijedu, i dalje je zgodan