Danijela Dvornik je voljela prije 15 godina nositi kratke frizure i obrubljivati oči crnom olovkom, a borila se i s viškom kilograma dok danas njeguje prirodniji stil i ima vitku liniju.

Galerija


Danijela Dvornik izgledala je potpuno drukčije 2006. kada je imala reality show sa svojom obitelji, a pojavile su se nove fotografije iz tog razdoblja. 

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella čestitala svom dragom Charlesu 28. rođendan, a odlučila se i za mudar potez kako bi još više uživali u proslavi Severina Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Tada je voljela nositi kratke frizure u koje bi ubacila pokoji upečatljivi pramen poput mornarsko plavog na ovim slikama. Oči je obrubljivala crnom olovkom i pred kamerama je otvoreno govorilo o svojoj borbi s kilogramima. 

Sada 54-godišnja Danijela je pustila dužu kosu, koja plava i naginje sijedoj nijansi, i izgubila je dosta kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju često dobiva pohvale svojih pratitelja na Instagramu kojih ima 100.000. Usto njeguje prirodni izgled i stavlja malo šminke te nosi dioptrijske naočale.  

Nažalost, njen suprug, legendarni kralj funka Dino Dvornik s kojim je dobila kćer Ellu i koji je isto bio dio reality showa, preminuo je 2008. godine.

Inače, Danijela je nedavno podijelila svoju fotografiju s trčanja i otkrila što ju sve čeka tijekom dana. "Puše bura, ali to nije ništa. Trening sam već odavno odradila, doručkovala, otišla na frizuru i već sam na trajektu za Split, a tamo imam još jedan trening za odraditi", napisala je Danijela. Mnogi njezini pratitelji su komentirali kako odlično izgleda u crnoj, sportskoj kombinaciji.

"Danijela, izgledaš top. Predivna si žena", "Bravo Danijela, ti ko bura svugdje stigneš, a svašta nešto i obaviš", "Ja mislim da izgledate savršeno", "Samo hrabro", napisali su joj.

No bio je tu i jedan komentar koji se istaknuo jer je pratiteljica komentirala Danijelinu težinu. "Vidi se, ima malo viška kilica", napisala je.

Dvornik joj je ubrzo odgovorila. "Uvijek ima viška, ali nisam manekenka, uostalom najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više, manje... Nebitno je", istaknula je.

Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”