Danijela Dvornik objavila je naslovnicu časopisa za koju je pozirala s pokojnim mužem Dinom Dvornikom.

Galerija


Danijela Dvornik prisjetila se mladih dana i podijelila je naslovnicu jednog časopisa za koji su ona i njezin pokojni muž Dino Dvornik pozirali. 

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella se pohvalila novom tetovažom čijim je sadržajem dirnula obožavatelje: "Savršena" Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik otkrila koji Dinov poklon ima 20 godina: ''Mom razočaranju nije bilo kraja, a onda...''

Otkrila je da se radi o 1989. kada je imala 22 godine, a Dino 25. "Početak zajedničkog života. Mladi i ludi", napisala je Danijela pokraj fotografije. 

Na naslovnici je Dino sa sređenom frizurom i bez svoje prepoznatljive brade dok ona ima smeđu, kratku kosu za razliku svoje sadašnje plave. 

Mnoge je Danijelina objava dirnula. "Vi ste točno rođeni jedno za drugo. Ličite kao jaje jajetu. Tužno što je prerano ljubav završila, ali jedna ste od rijetkih žena koja je pravu ljubav iskusila", "Bio i ostao kralj", "Lijepa mladost", "Koja lijepa sjećanja", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Danijela se često prisjeti svog supruga, pokojnog kralja funka i podijeli njihove zajedničke uspomene i fotografije, a i njena kći Ella objavljuje slike s ocem. 

Naša voditeljica se oprostila od Bandića koji je bio i na njenoj svadbi: "Mnogi od vas ga nisu znali osobno.."

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio