Opa!

Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 16 godina, svoju seksi stranu istaknula je tada u korzetu i zavodljivim haterima!

In Magazin: Alka Vuica In Magazin: Alka Vuica In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Alka Vuica In Magazin: Alka Vuica - 9 Alka Vuica - 7 Alka Vuica - 4 +0 Alka Vuica - 6 Galerija

Prisjetili smo se kako je Alka Vuica izgledala prije 16 godina na obilježavanju jedne od obljetnica svoje zanimljive karijere.

Pjevačica Alka Vuica je 2005. godine proslavila 15. godišnjicu glazbene karijere koncertom u Zagrebu, a sada su se pojavile fotografije koje su podsjetile na to događanje, ali i pokazale kako je Alka nekada izgledala.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

U toj slavljeničkoj prigodi osvanula je u seksepilnom crnom korzetu i halterima, a kombinaciju je začinila rukavicama i visokim čizmama na petu u kojima je zapjevala pred obožavateljima. 

60-godišnja Alka je i danas aktivna na domaćoj glazbenoj sceni, a poznata je i po tome što na profilu na Instagramu objavljuje fotografije na kojima pozira bez trunke šminke na licu te dobiva niz komplimenata na račun izgleda

Alka iza sebe ima uspješnu glazbenu ali i kantautorsku karijeru, a upravo su pjesme koje je ona napisala jedne od najromantičnijih koje znamo.

Kako je Alka izgledala prije 16 godine pogledajte u našoj galeriji. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene