Prisjetili smo se kako je Alka Vuica izgledala prije 15 godina na promociji knjige svoje poezije.

Galerija


Pjevačica Alka Vuica prije 15 godina je promovirala svoju knjigu poezije "Adamovo rebro" u Zagrebu, a danas su pojavile fotografije koje su podsjetile na to događanje, ali i pokazale kako je Alka nekada izgledala.

Pjevačica je za tu prigodu bila odabrala crnu raskošnu haljinu s prozirnim prednjim dijelom, ispod koje nije nosila grudnjak i u takvom je izdanju stvarno bila glavna zvijezda svoje večeri.

Alka je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala bez trunke šminke na licu i dobila niz komplimenata na račun izgleda, a neki su ju usporedili s Meghan Markle.

"Lijepa uvijek", "Kraljica", "Predivna", "Tko je lijep, taj je lijep. A kad smo već kod sličnosti, ovdje sličiš Meghan Markle", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja. Komplimentima se pridružila i Minea. "Prirodna i najljepša, prekrasna si... Draga, ti si top", poručila joj je.

Alka iza sebe ima uspješnu glazbenu ali i kantautorsku karijeru, a upravo su pjesme koje je ona napisala jedne od najromantičnijih koje znamo.

Seve već dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, a sada se pohvalila da je u formi života i znamo čemu to može zahvaliti

Sjećate li se Slađane Petrušić Slađe? Ovako je izgledala prije 15 godina kada je uživala u noćnom životu Zagreba