A tako i ne izgleda!

Alka Vuica proslavila je 60. rođendan, spremili joj iznenađenje: ''Uopće nemam taj osjećaj, ta brojka čini mi se kao neka šala''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Alka Vuica - 1 In Magazin: Alka Vuica - 2 In Magazin: Alka Vuica - 3 In Magazin: Alka Vuica - 4 In Magazin: Alka Vuica - 5 In Magazin: Alka Vuica - 8 In Magazin: Alka Vuica - 9 In Magazin: Alka Vuica - 6 +0 In Magazin: Alka Vuica - 7 Galerija

Alka Vuica velikim je slavljem obilježila okrugli rođendan. Otkrila nam je jesu li godine samo broj, tko joj je sve čestiitao, ali i ispričala sve o svojoj novoj pjesmi ''Luđakinja''.

Profesionalka, genijalka i prije svega neponovljiva zafrkantica, cijeli dan primala je poklone i cvijeće.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

''Uopće nemam osjećaj da imam 60 godina, čini mi se kao neka šala. Drugačije je to danas nego nekad. Kad vidim neke osobe kojima sam se divila u mladosti, tipa Gracie Jones, Blondie, one još sjajno izgledaju'', govori Alka. 

''Ona toliko lijepo nosi svoje godine i tako lijepo izgleda da je poprilično jasno zašto ih ne krije'', govori za Alku tekstopisac i skladateljica Marija Mirković. 

Alkin plan bila je malena proslava kod kuće uz ručak koji bi pripremila za prijatelje.

''Nisam imala namjeru slaviti rođendan jer smo svi u strahu i dalje. Ja sam teški hipohondar iako sam se dva puta cijepila i preporučujem svima da se cijepe'', objasnila je. 

Za svojevrsnu zabavu iznenađenja ''kriva'' je njezina plesačica Tamara, kojoj se nije dopala ideja kućne zabave.

''Rekla je - nećeš ti meni za 60. rođendan prati suđe i čaše nositi'', priča Alka. 

I tako je došlo do tuluma na koji je Alka pozvala svakoga tko joj je čestitao, a što su joj sve njezini prijatelji poželjeli, možete pogledati u videu!

Zabava je protekla uz zvuke nove Alkine pjesme ''Luđakinja''. Naziv je to i istoimenog albuma na kojem surađuje s bivšom pjevačicom Frajli.

Veseloj Alki IN magazin želi sve najbolje i još puno ovakvih proslava!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene