Alka Vuica velikim je slavljem obilježila okrugli rođendan. Otkrila nam je jesu li godine samo broj, tko joj je sve čestiitao, ali i ispričala sve o svojoj novoj pjesmi ''Luđakinja''.

Galerija


Profesionalka, genijalka i prije svega neponovljiva zafrkantica, cijeli dan primala je poklone i cvijeće.

Vezani članci Rajko Dujmić - 2 Rajko Dujmić je živio za glazbu i nije znao drugačije, a samo je za jednom stvari žalio Alka Vuica Otkrivamo zašto je ovo godina Alke Vuice, a otkrila nam je i čime će se baviti ako uskoro ne počnu koncerti

''Uopće nemam osjećaj da imam 60 godina, čini mi se kao neka šala. Drugačije je to danas nego nekad. Kad vidim neke osobe kojima sam se divila u mladosti, tipa Gracie Jones, Blondie, one još sjajno izgledaju'', govori Alka. 

''Ona toliko lijepo nosi svoje godine i tako lijepo izgleda da je poprilično jasno zašto ih ne krije'', govori za Alku tekstopisac i skladateljica Marija Mirković. 

Alkin plan bila je malena proslava kod kuće uz ručak koji bi pripremila za prijatelje.

''Nisam imala namjeru slaviti rođendan jer smo svi u strahu i dalje. Ja sam teški hipohondar iako sam se dva puta cijepila i preporučujem svima da se cijepe'', objasnila je. 

Za svojevrsnu zabavu iznenađenja ''kriva'' je njezina plesačica Tamara, kojoj se nije dopala ideja kućne zabave.

''Rekla je - nećeš ti meni za 60. rođendan prati suđe i čaše nositi'', priča Alka. 

I tako je došlo do tuluma na koji je Alka pozvala svakoga tko joj je čestitao, a što su joj sve njezini prijatelji poželjeli, možete pogledati u videu!

Zabava je protekla uz zvuke nove Alkine pjesme ''Luđakinja''. Naziv je to i istoimenog albuma na kojem surađuje s bivšom pjevačicom Frajli.

Veseloj Alki IN magazin želi sve najbolje i još puno ovakvih proslava!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.