Život je nije mazio

Zbog uloge u kultnom "Briljantinu" proglašena je seks-simbolom, a pogledajte kako izgleda više od četiri desetljeća kasnije

Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +0 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Galerija

Olivia Newton-John proslavila se u filmu "Briljantin" i snimila je najseksi pjesmu svih vremena, a zadnjih godina vodi bitku s opakom bolesti, koja joj se vraćala nekoliko puta.

Glumica i pjevačica Olivia Newton-John u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća bila je veliki seks-simbol.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John i Matt Lattanzi brodolom za brodolomom Prvi suprug joj je slomio srce dok se borila s teškom bolešću, a ni nakon njega nije imala sreće u ljubavi

Laskavi status, ali i slavu, donijela joj je uloga u kultnom mjuziklu "Briljantin", u kojem je utjelovila slatkicu Sandy Olsson, koja radi zgodnog Dannyja Zuke, kojeg je glumio John Travolta, postaje opaka zavodnica.

Poznata je i po svojem svevremenskom hitu "Physical" iz 1981., koji je tri desetljeća kasnije časopis Billboard proglasio najseksi pjesmom svih vremena, a prati je i jednako seksi spot.

Olivia danas ima 73 godine i vodi tešku bitku s karcinomom dojke, koji joj je prvi put dijagnosticiran 1992., a vratio joj se 2013. i 2017. te je trenutno u četvrtom stadiju raka.

Glumica u zadnje vrijeme medijske stupce puni svojim stavovima o cjepivu protiv koronavirusa jer se odbija cijepiti i javno govori o tome. To je sada zabrinulo i osoblje centra za istraživanje raka koji nosi njezino ime i koji je ona osnovala 2012. godine u bolnici Austin u Melbourneu jer se oni svim silama trude potaknuti ljude na cijepljenje, pa su među njima nastale tenzije.

Brine ih i što njezina kći Chloe Lattanzi promovira antivakserske stavove i zalaže se za prirodnu medicinu, iako nema nikakve znanstvene ni medicinske kvalifikacije.

I Olivia se, uz terapije u bolnici, okrenula alternativnim metodama liječenja te uzima lijekove na prirodnoj bazi, iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizičku bol, konzumira i marihuanu.

Olivijin suprug John Easterling, s kojim je u braku od 2008. godine, na njihovu ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju. "Bol je ponekad neizdrživa", naglasila je nekoliko puta. Ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram uživati u životu. Pojest ću keks ako mi se jede. Popit ću šalicu čaja ako budem htjela ili čašu vina jer je uživanje u životu dio procesa zacjeljivanja", rekla je Newton-John u rujnu 2018. godine.

Iako već gotovo 30 godina vodi tešku bitku, to se na njoj ne vidi i Olivia je i dalje nasmiješena u svim prilikama, a tečajevi plesa, na koje redovito ide s kćeri, pomogli su joj da ostane u odličnoj formi. U našoj galeriji pogledajte kako danas izgleda i koliko se promijenila od početka karijere.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić pozirala s mamom za koju često kažu da izgleda kao da joj je sestra, pogledajte koliko su slične

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene