Nostalgični?

Pogledajte kako danas izgledaju glumci kultnog "Briljantina": Danny i Sandy sastali se nakon 41 godine!

John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Getty Images) John Travolta (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +0 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Galerija

John Travolta i Olivia Newton-John nakratko su se vratili u uloge iz svog hit filma ""Briljantin" koji su snimili davne 1978. godine.

John Travolta i Olivia Newton-John pobrinuli su se da obožavatelji filma "Briljantin" iz 1978. godine dožive pravu nostalgiju i da ih prođu trnci, kada su se pojavili zajedno u kostimima iz filma i to 41 godinu od njegovog snimanja.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Ne predaje se Ne gubi nadu, no liječnici nisu optimistični: Teško bolesna glumica priznala kako plače od bolova

Holivudske legende izgledale su potpuno uživljeno u svoje uloge Dannyja Zuka i Sandy Olsson u koje su se ponovno vratili nakon toliko godina i to po prvi puta. Njihovi obožavatelji bili su naprosto van sebe i nisu se mogli zasititi fotografiranja i snimanja pa su ih s kamerama i mobitelima u rukama pratili na svakom koraku.

"Prvi put u kostimima odkad smo snimili film. Kako uzbudljivo", napisala je 71-godišnja Olivia na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u legendarnom žutom kompletiću.

Na fotografiji je 65-godišnji John drži za ruku, koji je odjeven u kožnu jaknu i crne traperice, a nosi i prepoznatljivu frizuru iz filma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on

Glumački se par tako odjeven pojavio na događanju "Meet 'N Grease" u West Palm Beachu. Prvi put su se nakon snimanja filma pojavili prošle godine na obilježavanju njegove 40. godišnjice.

Zanimljiv je podatak da je Olivia svoju kožnu jaknu iz filma prodala u humanitarne svrhe po nevjerojatnoj cijeni od 185 tisuća britanskih funti ali anonimni kupac joj ju je vratio i zamolio da je iskoristi za neki novi humanitarni cilj.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) +6 Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene