John Travolta i Olivia Newton-John nakratko su se vratili u uloge iz svog hit filma ""Briljantin" koji su snimili davne 1978. godine.

Galerija


John Travolta i Olivia Newton-John pobrinuli su se da obožavatelji filma "Briljantin" iz 1978. godine dožive pravu nostalgiju i da ih prođu trnci, kada su se pojavili zajedno u kostimima iz filma i to 41 godinu od njegovog snimanja.

Vezani članci John Travolta i Kelly Preston Ludo su se voljeli više od 30 godina, a jednu od naljepših ljubavnih priča prekinula je obiteljska tragedija Jett i John Travolta S tragičnom smrti sina nikad se nije pomirio, a dugo je tvrdio da je bio žrtva ucjene i teorije zavjere

Holivudske legende izgledale su potpuno uživljeno u svoje uloge Dannyja Zuka i Sandy Olsson u koje su se ponovno vratili nakon toliko godina i to po prvi puta. Njihovi obožavatelji bili su naprosto van sebe i nisu se mogli zasititi fotografiranja i snimanja pa su ih s kamerama i mobitelima u rukama pratili na svakom koraku.

"Prvi put u kostimima odkad smo snimili film. Kako uzbudljivo", napisala je 71-godišnja Olivia na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u legendarnom žutom kompletiću.

Na fotografiji je 65-godišnji John drži za ruku, koji je odjeven u kožnu jaknu i crne traperice, a nosi i prepoznatljivu frizuru iz filma.

Glumački se par tako odjeven pojavio na događanju "Meet 'N Grease" u West Palm Beachu. Prvi put su se nakon snimanja filma pojavili prošle godine na obilježavanju njegove 40. godišnjice.

Zanimljiv je podatak da je Olivia svoju kožnu jaknu iz filma prodala u humanitarne svrhe po nevjerojatnoj cijeni od 185 tisuća britanskih funti ali anonimni kupac joj ju je vratio i zamolio da je iskoristi za neki novi humanitarni cilj.

Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?