Ne predaje se

Ne gubi nadu, no liječnici nisu optimistični: Teško bolesna glumica priznala kako plače od bolova

Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Screenshot) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +0 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Galerija

Olivia Newton-John u rujnu 2018. godine otrkila je kako joj se rak vratio po treći put.

U rujnu 2018. godine glumica Olivia Newton-John otkrila je kako joj se rak vratio po treći put.

Pogledaj i ovo John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Nostalgični? Pogledajte kako danas izgledaju glumci kultnog "Briljantina": Danny i Sandy sastali se nakon 41 godine!

Kako je tada istaknula 71-godišnja glumica, iako je prvo o svemu željela šutjeti jer je razmišljala na način da je to njezin život te da cijelu situaciju treba zadržati za sebe, ipak se predomislila i svoju borbu podijelila sa svima.

Podsjetimo, Oliviji je rak prvi put dijagnosticiran 1992. godine, a drugi put s njim se suočila 2013. godine.

Otkako su 2017. godine liječnici ustanovili da joj se rak dojke proširio na leđa, podvrgnula se terapiji, a okrenula se modernoj medicini te konzumira lijekove na prirodnoj bazi. Iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizičku bol, konzumira marihuanu.

Olivijin suprug s kojim je u braku deset godina, John Easterling, na njihovu ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju.

Ipak, glumica je sada gostujući u emisiji This Morning istaknula da se svakodnevno bori s užasnim bolovima te da od njih često plače. "Bol je ponekad neizdrživa", naglasila je nekoliko puta.

"Ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram uživati u životu. Pojest ću keks, ako mi se jede. Popit ću šalicu čaja, ako budem htjela ili čašu vina, jer je uživanje u životu dio procesa zacjeljivanja", nadodala je hrabra glumica koja ističe i kako se i dalje trudi ne obazirati na liječničke prognoze koje nisu tako dobre.

"Trudim se ne misliti na smrt. Naravno, ako imaš rak, znaš da je kraj blizu, ali ne znaš kad će se to dogoditi. Mogla bih umrijeti sutra, drvo bi moglo pasti na mene. Trudim se ne razmišljati previše o tome, ali meditiram te se okružujem dragim ljudima kako bih bila smirena u vezi s tim", zaključila je zvijezda filma "Briljantin".  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene