Kurt Russell proslavio je okrugli 70. rođendan, a većinu života proveo je s Goldie Hawn.

Galerija


Glumac Kurt Russell tijekom svoje dugogodišnje karijere često završavao je na listama najseksi muškaraca na svijetu, a i danas slovi kao miljenik žena.

Vezani članci Goldie Hawn, Kurt Russell Nakon 38 godina veze otkrili su jednostavnu tajnu svoje dugovječnosti koja sve fascinira kad su njih dvoje u pitanju Goldie Hawn i Kurt Russell Zajedno su već 37 godina, ali i dalje su jedan od najslađih parova - skupa su snimili i novi božićni film!

Russell ovog ožujka slavi okrugli 70. rođendan, a iako za njim žene i dalje lude, on je već više od 38 godina vjeran samo jednoj - glumici Goldie Hawn (75).

Kurt, kojemu je otac također bio slavni glumac Bing Russell, karijeru je započeo kao dječji glumac te se u šezdesetima pojavio u brojnim filmovima, uključujući "Dogodilo se na Svjetskom sajmu" (1963) s Elvisom Presleyjem u glavnoj ulozi.

Zanimljivo je da je 16 godina kasnije sam utjelovio Elvisa u istoimenoj mini seriji, za što je nominiran za Emmyja. Iste te 1979. godine oženio se glumicom Season Hubley, s kojom je u braku bio četiri godine, a zajedno su dobili sina Bostona.

Goldie je upoznao na snimanju filma "Jedinstveni, istinski, originalni obiteljski bend" 1967. godine. Njoj je tada bila 21, a njemu tek 16 godina i nisu odmah kliknuli. No kada su se ponovno sreli na setu romantične drame "Swing Shift" 15 godina kasnije, dogodila im se ljubav koja traje do današnjih dana.

Iako su skupa već gotovo četiri desetljeća, Kurt i Goldie nikada nisu svoju ljubav okrunili brakom te to i ne namjeravaju.

"Sviđa mi se biti Kurtova djevojka, i obratno. Sretni smo", rekla je Goldie u jednom intervjuu.

I ona iza sebe ima jedan propali brak. Goldie je od 1976. do 1982. godine bila udana za glazbenika Billa Hudsona, s kojim je dobila sina Olivera i kćer Kate. Njih je Kurt, nakon što ih se njihov otac odrekao, prihvatio i odgajao kao svoje.

Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali