bilo je to davno

Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Željko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +19 Nina Badrić i Bernard Krasnić Galerija

Nina Badrić od 2006. do 2012. bila je u braku sa šest godina mlađim Bernardom Krasnićem, a on je poslije oženio bivšu djevojku Marija Ančića.

Pjevačica Nina Badrić (50) svoj ljubavni život već godinama uspješno čuva od javnosti, no poznato je da iza sebe ima jedan propali brak.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Nina se 2006. vjenčala za Bernarda Krasnića, s kojim je prije toga bila šest godina u vezi. Upoznali su se kada je Bernard imao 23, a Nina 29 godina. Zaručili su se nakon dvije godine veze u Dubrovniku.

Sada su se pojavile njihove zajedničke fotografije s vjenčanja Tonija Cetinskog i Ivane Nobilo 2007. godine. Nina je za tu prigodu obukla elegantnu crnu haljinu, a Bernard je nosio tamno prugasto odijelo. Fotografije pogledajte u galeriji.

No, dvije godine nakon ovih nasmiješenih fotki par se prvi put odlučio razvesti, a Nina je čak javnosti uputila službeno priopćenje u kojem je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Bernard je brzo pronašao utjehu u Latici Ivanišević, s kojom se vjenčao 2015. godine, nakon dvije godine veze. Latica je javnosti najpoznatija po vezi s tenisačem Marijom Ančićem, s kojim je prekinula početkom 2011.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shia LaBeouf i Mia Goth - 1 Shia LaBeouf i Mia Goth - 5 Shia LaBeouf i Mia Goth - 3 Shia LaBeouf i Mia Goth - 2 +2 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Bez problema je prošetala po balkonu bez grudnjaka, a prvi put je pokazala i dijete koje je dobila s problematičnim glumcem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene