Bome se vidi!

Nina Badrić objavila fotku u badiću, a istaknuti detalj ukrao je svu pozornost: "Ajmo sad svi zoom na to"

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 5 Nina Badrić Nina Badrić Kuća Nine Badrić na Hvaru - 1 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Nina Badrić - 7 +16 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pozornost ukrao prsten na njenoj ruci, a pali su i brojni komplimenti na račun ljepote.

Nina Badrić uživa u kasnim danima ljeta, što je pokazala i novom fotografijom koju je podijelila na profilu na Instagramu, a na kojoj je posebno jedan detalj nekima odmah zapeo za oko.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

50-godišnja Nina na fotografiji pozira u badiću, a neprimjećeno nikako nije mogao proći prsten s povećim kamenom koji nosi na ruci.

"Koji je danas dan?", napisala je Nina uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Ljepotica", "Ajmo sad svi zoom na prsten", "Blago vam se", "Uživaj carice, nebitno koji je dan. Lijepo ti stoji ponedjeljak i utorak. Ekstra si", "Predivna", napisali su joj u komentarima.

Nina gotovo cijelo ljeto uživa u Jelsi na otoku Hvaru koji naziva i svojim drugim domom, a nedavno je odlučila svima pokazati kako je uredila svoj kutak u kojem boravi. U pričama na Instagramu objavila je fotografije eksterijera i pokazala svoju oazu mira, ali i da je pazila na svaki detalj prilikom uređenja dnevnog boravka i blagavaone koji izgledaju kao iz nekog kataloga.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 4 +19 Lidija Vukićević - 5 Celebrity Violeta iz "Boljeg života" pohvalila se drastičnom promjenom imidža, pa objavila fotke koje su sve iznenadile!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 +30 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene