Frankie Muniz iz serije "Malcolm u sredini" i njegova supruga Paige Price dobili su sina.

Galerija


Glumac Frankie Muniz (35), koji se proslavio u seriji "Malcolm u sredini", tijekom čijeg je snimanja odrastao od dječaka u tinejdžera, postao je otac.

Vezani članci Damiano David Isplivale su stare fotke najzgodnijeg frajera Eurosonga, iznenadit će vas kako je izgledao prije nego što je postao poznat Severina Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

"Puno volim svoju bebu. I volim svoju suprugu više nego ikad", napisao je glumac je u srijedu navečer u svojim Instagram Storyjima u kojima je otkrio da su on i supruga Paige Price (28) dobili sina.

Frankie i Paige vjenčali su se u veljači 2020. godine, nakon četiri godine veze, a da će postati roditelji, doznalo se osam mjeseci kasnije, kada je glumac na svojem Instagramu otkrio i bebin spol.

Nakon što ga je popularna humoristična serija vinula u zvijezde, Muniz je snimio još nekoliko filmova, a 2008. godine odlučio je promijeniti karijeru. Tada je objavio kako će postati vozač formule, što mu je oduvijek bila velika strast, no njegov izlet u profesionalni sport brzo je došao svome kraju jer nije ostvario nikakav uspjeh. Nakon tog debakla Frankie je pokušao postati i glazbenik pa je bio bubnjar benda Kingsfoil.

Iako je vodio poprilično zanimljiv život, najzanimljivije je možda to što se glumac ničega od toga ne sjeća.

Naime, Muniz je imao niz teških zdravstvenih problema zbog kojih danas nema dugoročno pamćenje. Većine stvari iz prošlosti se uopće ne sjeća, a nakon što je pretrpio niz moždanih udara, izgubio je i velik dio kratkoročnog sjećanja, to jest jako teško pamti stvari oko sebe.

Muniz je u životu pretrpio devet moždanih udara, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao minijaturni moždani udari koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika.

Kasnije pretrage pokazale su da je pretrpio najmanje 15 takvih moždanih udara koji se nisu manifestirali tako ozbiljno kao dva veća napada koje je doživio.

Supruga Paige Frankieja je natjerala da vodi dnevnik uspomena nakon svakog dana kako bi se kasnije mogao podsjetiti što su sve kao par zajedno radili i doživjeli tijekom godina.

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

Šokantna transformacija rokera s burnom prošlosti: Višak kila potpuno je izmijenio njegov izgled, teško ga je prepoznati!