Zanimljiv život

Pamtimo ga kao malog genijalca iz hit-serije, od tada je ostao gotovi isti, ali ima jedna novost!

Frankie Muniz (Foto: IMDB) Frankie Muniz (Foto: IMDB) IMDB 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Frankie Muniz (Foto: IMDB) Frankie Muniz (Foto: IMDB) Frankie Muniz (Foto: IMDB) +0 Malcolm u sredini (Foto: Profimedia) Galerija

Frankie Muniz iz serije "Malcolm u sredini" i njegova supruga Paige Price dobili su sina.

Glumac Frankie Muniz (35), koji se proslavio u seriji "Malcolm u sredini", tijekom čijeg je snimanja odrastao od dječaka u tinejdžera, postao je otac.

Pogledaj i ovo Frankie Muniz (Foto: IMDB) Sretne vijesti! Bivša tinejdžerska zvijezda koja se zbog bolesti ne sjeća slave uplovila u bračnu luku

"Puno volim svoju bebu. I volim svoju suprugu više nego ikad", napisao je glumac je u srijedu navečer u svojim Instagram Storyjima u kojima je otkrio da su on i supruga Paige Price (28) dobili sina.

Frankie i Paige vjenčali su se u veljači 2020. godine, nakon četiri godine veze, a da će postati roditelji, doznalo se osam mjeseci kasnije, kada je glumac na svojem Instagramu otkrio i bebin spol.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Frankie Muniz (@frankiemuniz4)

Nakon što ga je popularna humoristična serija vinula u zvijezde, Muniz je snimio još nekoliko filmova, a 2008. godine odlučio je promijeniti karijeru. Tada je objavio kako će postati vozač formule, što mu je oduvijek bila velika strast, no njegov izlet u profesionalni sport brzo je došao svome kraju jer nije ostvario nikakav uspjeh. Nakon tog debakla Frankie je pokušao postati i glazbenik pa je bio bubnjar benda Kingsfoil.

Iako je vodio poprilično zanimljiv život, najzanimljivije je možda to što se glumac ničega od toga ne sjeća.

Naime, Muniz je imao niz teških zdravstvenih problema zbog kojih danas nema dugoročno pamćenje. Većine stvari iz prošlosti se uopće ne sjeća, a nakon što je pretrpio niz moždanih udara, izgubio je i velik dio kratkoročnog sjećanja, to jest jako teško pamti stvari oko sebe.

Muniz je u životu pretrpio devet moždanih udara, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao minijaturni moždani udari koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika.

Kasnije pretrage pokazale su da je pretrpio najmanje 15 takvih moždanih udara koji se nisu manifestirali tako ozbiljno kao dva veća napada koje je doživio.

Supruga Paige Frankieja je natjerala da vodi dnevnik uspomena nakon svakog dana kako bi se kasnije mogao podsjetiti što su sve kao par zajedno radili i doživjeli tijekom godina.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Getty Images) Pete Doherty i Kate Moss (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +7 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Nekad i sad Šokantna transformacija rokera s burnom prošlosti: Višak kila potpuno je izmijenio njegov izgled, teško ga je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene