Petar Grašo i Dino Rađa još su danas veliki prijatelji, a 1997. godine iznenadili su sve kada su objavili duet "Nisan više ja sa njon".

Galerija


Naš pjevač Petar Grašo i umirovljeni košarkaš Dino Rađa davne 1997. godine iznenadili su sve objavom dueta "Nisan više ja sa njon", koji je postao veliki hit, a još danas mnogi znaju napamet sve riječi pjesme.

Vezani članci Danijela Martinović Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv Leonarda i Zvonimir Boban Krahovi velikih ljubavi: Kako su ove velike ljubavne priče izgledale dok su bile sretne?

Prošle godine Rađa se prisjetio dueta na svom Instagramu te je objavio fotografiju sa snimanja pjesme kojom je probudio nostalgiju mnogih obožavatelja. "History in making. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'Nisan više ja sa njon'. Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao je onda Rađa.

Grašo i Rađa još su i danas veliki prijatelji, a iako više nisu stali zajedno pred mikrofon, Rađa je prije nekoliko godina nastavio svoje izlete u glazbene vode. Košarkaš je naučio svirati električnu gitaru te je često gostovao na koncertima brojnih glazbenika.

Istaknuo je nekoliko puta da ga djeca zezaju zbog tog hobija i rugaju mu se, no to ga nije obeshrabrilo da nastavi svojim putem.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena