predivna žena

Najveća suparnica Carrie Bradshaw i danas svojom pojavom mami uzdahe, a gledamo je u još jednoj hit-seriji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bridget Moynahan u seriji "Seks i grad" utjelovila je Natashu Naginsky, s kojom je Faca bio u braku prije Carrie Bradashaw, a gledamo je i u hit-seriji "Blue Bloods".

Glumica Bridget Moynahan (50) mnogima je najpoznatija po ulozi Natashe Naginsky u kultnoj seriji "Seks i grad".

Kao prva supruga Face, kojeg je glumio Chris Noth, bila je najveća suparnica glavne junakinje serije Carrie Bradsahaw, koju utjelovljuje Sarah Jessica Parker, a vratila se i u novim nastavcima serije, koja sada nosi naziv "And Just Like That...".

Bridget se od devedesetih nije puno promijenila, pa su je obožavatelji "Seksa i grada" mogli prepoznati i u još jednoj hit-seriji koja se trenutno prikazuje na Doma TV-u - "Blue Bloods", u kojoj glumi uz bok s Tomom Selleckom i Donniejem Wahlbergom.

Mnogi je pamte i iz romantične komedije "Djevojke iz Coyote bara", u kojoj je glumila jednu od atraktivnih zaposlenica bara, a pojavila se i u nizu drugih holivudskih blockbustera kao što su "Cijena straha", "Gospodar rata" i "Ja, robot".

Što se tiče njezina privatnog života, Bridget je od 2015. godine u sretnom braku s američkim biznismenom Andrewom Frankelom.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi sa slavnim igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, s kojim ima i 14-godišnjeg sina Johna Edwarda Thomasa, a rastavila ih je njegova današnja supruga, manekenka Gisele Bündchen.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene