kao da ne stari

Jedna od najljepših Hrvatica prije 28 godina očarala je cijelu Europu, a i danas mami uzdahe gdje god se pojavi!

Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) +0 Branka Krstulović (Screenshot: Video) Galerija

Branka Krstulović je 1994. godine okrunjena titulama Miss Hrvatske i Miss Europe, a još uvijek izgleda fantastično.

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Krstulović (46) još uvijek zasluženo nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Pogledaj i ovo Misice koje su žarile i palile 90-ih - 4 Povratak u devedesete Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne!

Branka je ovaj tjedan snimljena pred kinom gdje je sa svojim ljubimcem došla pogledati film "Pas", a fotografija na kojoj pozira nasmiješena od uha do uha dokaz je da vrijeme na njoj gotovo nije ostavilo traga. 

Podsjetimo, Metkovčanka Branka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač te Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na Hvaru, a par zajedno ima i dvoje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene