Moda s 40 plus

Poznate Hrvatice otkrivaju što u zrelijim godinama ne bi više odjenule: "To bi bilo strašno da sad obučem!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov Colić Sanja Doležal Ivana Plechinger Milana Vlaović Kovaček Branka Krstulović Karmela Vukov Colić za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Doležal Ivana Plechinger +0 Ivana Plechinger - 1 Galerija

Što su starije, žene sve češće, kad je odjeća u pitanju, na prvo mjesto stavljaju udobnost. Minica i visoke potpetice su samo dio onog što su poznate Hrvatice izbacile iz garderobe ulaskom u zrelije godine. Što su u odijevanju trpjele u ranoj mladosti, a danas nikako ne bi, domaće zvijezde otkrile su Juliji Bačić Barać.

Što danas ne bi odjenule, a s 20 su nosile? Ovo pitanje postavili smo poznatim Hrvaticama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Možda mini suknju", "Više ne stanem u to u neke minice, to bi bilo strašno da ja sad obučem s ovim gabaritima", "Pa ne bih više odjenula jako kratku minicu, jednostavno sam si smješna u tome iako mi dobro stoji, ali ne bih više", složile su se Milana Vlaović, Karmela Vukov Colić i Ivana Plechinger.

Minica nije jedino što su iz svog ormara izbacile ove dame nakon što su ušle u četrdesete ili pedesete.

"U nekim godinama počnete cijeniti da vam je udobno, da vas cipele ne žuljaju, da vas ne stežu hlače. Da vam je sve to nekak komotno na vama", pojasnila je Karmela.

"Mladost trpi sve. Kao mlada sam mogla obući ono najkraću minicu i uopće ne razmišljati, sad to naravno neću napraviti. Jednostavno mislim da sve ide u svoje vrijeme, mislim da žena koja je u nekim srednjim godinama ne treba provocirati na taj način", zaključila je Branka Krstulović.

S godinama su cipele udobnije, a suknje duže, ali omiljeni komad odjeće ili obuće, ostaje.

"Neki dan sam se pitala trebam li ja još uvijek nositi starke i onda sam ih pogledala dobro i onda sam shvatila da trebam", otkrila je Ivana Plechinger.

"Meni se sviđaju one hrabre žene koje s 50, 60, 70, 80 ili 90 godina oblače ono u čemu se osjećaju dobro i u čemu su sretne. Pa ako to treba biti ljubičasti šešir ili žarko crvena haljina neka bude", zaključila je Sanja Doležal.

A u svoje komade odjeće stare 20 ili više godina samo rijetki će stati.

"Na sreću stanem, to da ne izgleda isto to je drugo, ali stanem. Što se toga tiče imam sreću da je broj isti, ali kažem sve u svoje vrijeme", otkrila je Branka.

Što smo starije, to smo i svjesnije da ona prava ljepota ionako nema veze s tim što smo odjenule.

"Ne moramo se mi sad nikome više dopasti u ovim godinama. Ne moramo biti prelijepe, najzgodnije po posljednjoj modi. Mi smo sebe negdje tu pozicionirale u glavama svojim i valjda u javnost i nije nužno da ja sad tu ganjam neku posljednju modu, niti mi se da vam budem iskrena to više da", priznala je Karmela.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Ponosni kum Rađa u svojem stilu komentirao vjenčanje prijatelja pa sve nasmijao: "Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 +2 Danijela Martinović - 5 Celebrity Procurili detalji gdje je bila Danijela dok se Grašo ženio s Hanom, a evo i što je poručila nakon svega!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene