Emil i Matea, čini se, nisu jutro ostavili za spavanje.

Galerija


Emil i Matea, umjesto da slave i dobro se naspavaju, od ranog su jutra na probama, a mi smo ih posjetili u plesnom studiju.

Vezani članci Emil i Matea (FOTO: PR) Točkom oduševili cijelu Hrvatsku: "Zna biti grozno, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga" Slika nije dostupna Kakvi virtuozi! Ljubavni par rasturio: "Znamo se i posvađati, u vezi smo"

Nevjerojatnim talentom kojim izražavaju ljubav prema plesu, ali i jedno prema drugom, Emil i Mateja osvojili su prestižnu titulu petog hrvatskog Supertalenta.

Zbog njihove koreografije gledatelji su za njih glasovali više od 15 tisuća puta.

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

''Naš trud i rad sigurno, ljubav prema svemu ovome, vjerojatno se to i gledateljima svidjelo. Podržali su nas i, evo, uspjeli smo pomoću njih ostvariti to da osvojimo'', kazali su Emil i Matea koji su srca gledatelja osvojili svojim vještinama, ali i simpatičnošću.

A da bi takvi i ostali, Emil i Mateja odmah su danas nastavili s probama. Za njih odmora nema. U studiju usavršavaju svoje vještine.

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

''Naš dan izgleda tako da ujutro odlazimo u kazalište Komediju na balet i onda imamo probu kasnije. To recimo traje do 2, odemo na ručak, onda smo ovdje u studiju od 3 do 6 i odlazimo na predstavu navečer. U principu cijeli dan, da!'' kazali su nam pobjednici Supertalenta.

Žele ostati u Hrvatskoj. Svjetska slava, barem za sada ih ne zanima. Kao i kod svakog ljubavnog para, i kod njih ima svađa. Ali one ne utječu na njihov posao. Što su nam još rekli, pogledajte u videoprilogu.

Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur)