Emil i Matea, čini se, nisu jutro ostavili za spavanje.

Galerija


Emil i Matea, umjesto da slave i dobro se naspavaju, od ranog su jutra na probama, a mi smo ih posjetili u plesnom studiju.

Vezani članci Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Oni su jedan od najslađih domaćih parova, a ni u javnosti ne skidaju ruke jedno s drugoga Lorenzo Guslandi (Foto: Instagram) Zbog njega je i Maja progovorila talijanski: Kod kuće nije zvijezda, ali u svijetu itekako znaju za njega

Nevjerojatnim talentom kojim izražavaju ljubav prema plesu, ali i jedno prema drugom, Emil i Mateja osvojili su prestižnu titulu petog hrvatskog Supertalenta.

Zbog njihove koreografije gledatelji su za njih glasovali više od 15 tisuća puta.

18.12.2017.
Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1

''Naš trud i rad sigurno, ljubav prema svemu ovome, vjerojatno se to i gledateljima svidjelo. Podržali su nas i, evo, uspjeli smo pomoću njih ostvariti to da osvojimo'', kazali su Emil i Matea koji su srca gledatelja osvojili svojim vještinama, ali i simpatičnošću.

A da bi takvi i ostali, Emil i Mateja odmah su danas nastavili s probama. Za njih odmora nema. U studiju usavršavaju svoje vještine.

18.12.2017.
Emil i Mateja pobjednici Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2

''Naš dan izgleda tako da ujutro odlazimo u kazalište Komediju na balet i onda imamo probu kasnije. To recimo traje do 2, odemo na ručak, onda smo ovdje u studiju od 3 do 6 i odlazimo na predstavu navečer. U principu cijeli dan, da!'' kazali su nam pobjednici Supertalenta.

Žele ostati u Hrvatskoj. Svjetska slava, barem za sada ih ne zanima. Kao i kod svakog ljubavnog para, i kod njih ima svađa. Ali one ne utječu na njihov posao. Što su nam još rekli, pogledajte u videoprilogu.

Emil i Matea (FOTO: Anamarija Batur)
Emil i Mateja (FOTO: Anamarija Batur)