Savršena reklama!

Svjetski poznata influencerica u Hrvatskoj snimila vruće kadrove, a i jedan od najzgodnijih modela ljetuje kod nas

Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Michael Thurston (Foto: Instagram) Michael Thurston (Foto: Instagram) +0 Michael Thurston (Foto: Instagram) Galerija

Brojni svjetski influenceri i blogeri svojim objavama s ljetovanja u Hrvatskoj na najbolji mogući način promoviraju njezine ljepote, a ovog puta to su Grace Beverly i Michael Thurston.

Hrvatska je trenutačno jedna od najpoželjnijih destinacija za ljetni odmor, posjećuju je brojne svjetske zvijezde, glumci, sportaši, ljudi iz modnog svijeta, utjecajni blogeri i influenceri.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Rade planove Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

Među njima je i britanska infulencerica i fitness model Grace Beverly, koju na društvenim mrežama i platformama prate stotine tisuća obožavatelja, a koja je za svoj odmor s prijateljicom odabrala našu obalu.

Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Posjetila je Split, Makarsku, Brač, Vis i Hvar te napravila savršenu reklamu Hrvatske objavljujući brojne fotografije i video na svojim profilima.

Grace Beverly (Foto: Instagram) Grace Beverly (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Video traje čak 18 minuta, a u njemu se Grace pohvalila da se odlično zabavlja, partija, plovi brodom, vozi motor, uživa u prirodnim ljepotama, a u videu svira i poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes.

Osim fitnessa, Grace je u životu Instagram na prvom mjestu, a to je i razlog zbog kojeg je zasad napustila studij prava na Oxfordu.

Još jedna fitness zvijezda odmarala je u Hrvatskoj - Michael Thurston koji je popularan u
Velikoj Britaniji i Americi. Na Youtube kanalu prati ga čak pola milijuna ljudi, a to znači da je milijunski auditorij pogledao i njegov hrvatski video.

Baš poput kolegice Grace, i Michael se na našoj obali zabavljao i opuštao, a već planira i ponovni posjet.

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on

 

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on

 

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene