Brojni svjetski influenceri i blogeri svojim objavama s ljetovanja u Hrvatskoj na najbolji mogući način promoviraju njezine ljepote, a ovog puta to su Grace Beverly i Michael Thurston.

Galerija


Hrvatska je trenutačno jedna od najpoželjnijih destinacija za ljetni odmor, posjećuju je brojne svjetske zvijezde, glumci, sportaši, ljudi iz modnog svijeta, utjecajni blogeri i influenceri.

Vezani članci Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Dama čiji se trbušnjaci mogu mjeriti s onima J.Lo: Možete li vjerovati da je ovo tijelo 45-godišnjakinje? Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Ponosna mama Nives objavila Oliverovu fotku i sve raznježila: "Baš me briga za cijeli svijet"

Među njima je i britanska infulencerica i fitness model Grace Beverly, koju na društvenim mrežama i platformama prate stotine tisuća obožavatelja, a koja je za svoj odmor s prijateljicom odabrala našu obalu.

Grace Beverly (Foto: Instagram)
Grace Beverly (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Posjetila je Split, Makarsku, Brač, Vis i Hvar te napravila savršenu reklamu Hrvatske objavljujući brojne fotografije i video na svojim profilima.

Grace Beverly (Foto: Instagram)
Grace Beverly (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Video traje čak 18 minuta, a u njemu se Grace pohvalila da se odlično zabavlja, partija, plovi brodom, vozi motor, uživa u prirodnim ljepotama, a u videu svira i poznati hrvatski saksofonist Jakša Jordes.

Osim fitnessa, Grace je u životu Instagram na prvom mjestu, a to je i razlog zbog kojeg je zasad napustila studij prava na Oxfordu.

Još jedna fitness zvijezda odmarala je u Hrvatskoj - Michael Thurston koji je popularan u
Velikoj Britaniji i Americi. Na Youtube kanalu prati ga čak pola milijuna ljudi, a to znači da je milijunski auditorij pogledao i njegov hrvatski video.

Baš poput kolegice Grace, i Michael se na našoj obali zabavljao i opuštao, a već planira i ponovni posjet.

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on

 

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on

 

 

A post shared by Michael Thurston (@mikethurston) on