Vratio se

Jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu uživa na Jadranu te odlično promovira Hrvatsku na Instagramu

Luis Figo (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Figo (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Instagram) Luis Figo (Foto: Instagram) +0 Luis Figo (Foto: Instagram) Galerija

Umirovljeni portugalski nogometaš Luís Figo još je prošle godine posjetio Hrvatsku.

Ovo nije prvi put da je za odmor odabrao Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Luis Figo Nekad je uživao u Hrvatskoj Legendarni nogometaš u 50. godini pokazao da je i dalje u nevjerojatnoj formi, a pažnju je privukla i njegova zgodna kći!

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, umirovljeni portugalski nogometaš Luís Figo, još je prošle godine posjetio Hrvatsku koja mu se očito jako svidjela, jer se u nju vratio i ove godine.

 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

45-godišnji sportaš tako je upravo stigao na jug Lijepe naše sa suprugom, švedskom manekenkom Helen Svedin, a posjetio je Hvar, Korčulu, Vis i Mljet.

Bračni par uživao je na krstarenju Jadranom te u tipičnim ljetnim radostima, kao što su kupanje, skakanje, ali i vožnja na dasci, a o tome koliko im je lijepo ovdje, svjedoče i veliki osmijesi koje nisu skidali s lica.

 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Prošloga ljeta, Portugalac je posjetio Zadar te napravio odličnu reklamu Hrvatskoj, s obzirom na to da ga samo na Instagramu prati više od 2,5 milijuna ljudi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene