Umirovljeni portugalski nogometaš Luís Figo još je prošle godine posjetio Hrvatsku.

Galerija


Ovo nije prvi put da je za odmor odabrao Hrvatsku.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Vrijeme se mijenja: Oglašen crveni meteoalarm, očekuju se olujni udari vjetra, ali tu nije kraj promjenama Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Najbolji promotor Hrvatske: Mario Mandžukić oduševio videom naše obale koja ljepotom oduzima dah

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, umirovljeni portugalski nogometaš Luís Figo, još je prošle godine posjetio Hrvatsku koja mu se očito jako svidjela, jer se u nju vratio i ove godine.

 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

45-godišnji sportaš tako je upravo stigao na jug Lijepe naše sa suprugom, švedskom manekenkom Helen Svedin, a posjetio je Hvar, Korčulu, Vis i Mljet.

Bračni par uživao je na krstarenju Jadranom te u tipičnim ljetnim radostima, kao što su kupanje, skakanje, ali i vožnja na dasci, a o tome koliko im je lijepo ovdje, svjedoče i veliki osmijesi koje nisu skidali s lica.

 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Prošloga ljeta, Portugalac je posjetio Zadar te napravio odličnu reklamu Hrvatskoj, s obzirom na to da ga samo na Instagramu prati više od 2,5 milijuna ljudi.