Thandie Newton i Maluma pridružili se listi svjetskih zvijezda koje su prepoznale ljepotu Hrvatske i odabrale ju za odmor iz snova.

Galerija


Jedna od trenutno najtraženijih i najuspješnijih holivudskih glumica, slavna Thandie Newton odlučila je svoj godišnji odmor, ili barem dio njega, provesti u Hrvatskoj.

Vezani članci Jennifer Lopez i Maluma Svi pričaju o njezinu izvijanju u poluprozirnom kostimu i izmjenjivanju strasti s 25 godina mlađim zavodnikom Neda Parmać ''Kako si vrckala guzom! Voljela bih te pokrete vidjeti u nekom tvom uratku, ne kućnom!''

45-godišnja glumica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija, a iz njihovih opisa možemo zaključiti kako se nalazi na Visu, a upoznata je i s činjenicom da je tamo sniman film ''Mama Mia'', koji je nedavno imao svjetsku premijeru.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Thandie se ne odmara sama, društvo joj pravi četverogodišnji sinčić Booker Jombe Parker.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Podsjećamo, Thandie je trenutno najpopularnija zahvaljujući ulozi Mae u seriji "Westworld" koja je donijela nominaciju za nagradu Emmy za najbolju sporednu žensku ulogu. 

Uz Thandie, u Hrvatskoj trenutno boravi i kolumbijski pjevač Maluma, poznat po duetima s planetarnom popularnom Shakirom. Maluma ljetuje u Dubrovniku sa svojom djevojkom Natalijom koja ima hrvatske korijene. Nataliji je ovo prvi posjet domovini, a oboje su oduševljeni ljepotama naše obale.

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on