Opijeni ljepotama

Svjetski slavne zvijezde stigle na odmor u Hrvatsku: Omiljene su im destinacije Dubrovnik i Vis

Thendie Newton (Foto: Instagram) Thendie Newton (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Thendie Newton (Foto: Instagram) Thandie Newton (Foto: Getty Images) Thandie Newton (Foto: Getty Images) Thandie Newton (Foto: Getty Images) Maluma (Foto: Getty Images) +0 Maluma (Foto: Getty Images) Galerija

Thandie Newton i Maluma pridružili se listi svjetskih zvijezda koje su prepoznale ljepotu Hrvatske i odabrale ju za odmor iz snova.

Jedna od trenutno najtraženijih i najuspješnijih holivudskih glumica, slavna Thandie Newton odlučila je svoj godišnji odmor, ili barem dio njega, provesti u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Shakira i Lucien Laviscount Preboljela Piquea? Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

45-godišnja glumica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija, a iz njihovih opisa možemo zaključiti kako se nalazi na Visu, a upoznata je i s činjenicom da je tamo sniman film ''Mama Mia'', koji je nedavno imao svjetsku premijeru.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Thandie se ne odmara sama, društvo joj pravi četverogodišnji sinčić Booker Jombe Parker.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Podsjećamo, Thandie je trenutno najpopularnija zahvaljujući ulozi Mae u seriji "Westworld" koja je donijela nominaciju za nagradu Emmy za najbolju sporednu žensku ulogu. 

Uz Thandie, u Hrvatskoj trenutno boravi i kolumbijski pjevač Maluma, poznat po duetima s planetarnom popularnom Shakirom. Maluma ljetuje u Dubrovniku sa svojom djevojkom Natalijom koja ima hrvatske korijene. Nataliji je ovo prvi posjet domovini, a oboje su oduševljeni ljepotama naše obale.

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene