Thandie Newton i Maluma pridružili se listi svjetskih zvijezda koje su prepoznale ljepotu Hrvatske i odabrale ju za odmor iz snova.

Galerija


Jedna od trenutno najtraženijih i najuspješnijih holivudskih glumica, slavna Thandie Newton odlučila je svoj godišnji odmor, ili barem dio njega, provesti u Hrvatskoj.

Vezani članci Mirjana Majurec (Foto: Facebook) Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Početkom godine ljubila je 21 godinu mlađeg, a sada se hvali tijelom za poželjeti

45-godišnja glumica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija, a iz njihovih opisa možemo zaključiti kako se nalazi na Visu, a upoznata je i s činjenicom da je tamo sniman film ''Mama Mia'', koji je nedavno imao svjetsku premijeru.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Thandie se ne odmara sama, društvo joj pravi četverogodišnji sinčić Booker Jombe Parker.

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

 

 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Podsjećamo, Thandie je trenutno najpopularnija zahvaljujući ulozi Mae u seriji "Westworld" koja je donijela nominaciju za nagradu Emmy za najbolju sporednu žensku ulogu. 

Uz Thandie, u Hrvatskoj trenutno boravi i kolumbijski pjevač Maluma, poznat po duetima s planetarnom popularnom Shakirom. Maluma ljetuje u Dubrovniku sa svojom djevojkom Natalijom koja ima hrvatske korijene. Nataliji je ovo prvi posjet domovini, a oboje su oduševljeni ljepotama naše obale.

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on