Mala Balie Dee oduševljava obožavatelje svoje poznate mame. A Ella Dvornik, kao i svaka mama, često ne može odoljeti fotografijama svoje mezimice.

Galerija


Malena Balie Dee pravi je dvomjesečni šećer! Vesela djevojčica itekako uljepšava dane svojim poznatim roditeljima, ali i svima koju njenu mamu Ellu Dvornik prate na društvenim mrežama. Ella često daje uvid u odrastanje male Balie, a jutros je svima uljepšala jutro objavivši fotografiju nasmijane djevojčice na svom Facebooku.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella i Charles žele posvojiti dijete: "Mi možemo imat 100 svoje djece, ali baš bi voljeli udomiti jedno!" Ella Dvornik (Foto: Instagram) Pa tko je ova mala djevojčica? Naša poznata blogerica podijelila fotografiju iz vremena kad je imala samo 6 mjeseci

U fora bodiju s natpisom "House of Lords" djevojčica je širkom osmijehom počastila svoju poznatu mamu. Da podsjetimo, Balie je na svijet stigla u studenom prošle godine. Ella se otad snalazi u avanturi zvanoj majčinstvo, a rado to dijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. U svemu joj puno pomaže i mama Danijela Dvornik, koja uživa u ulozi bake. Fotografiju slatkice možete pogledati ovdje.

Ella Dvornik (FOTO: Instagram)
Danijela Dvornik (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)