Veselo dijete

Kakav šećer nasmijani! Ella Dvornik objavila fotografiju nasmijane Balie i oduševila obožavatelje

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik rodila kćer (Foto: Facebook/Ella Dvornik) +0 Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Mala Balie Dee oduševljava obožavatelje svoje poznate mame. A Ella Dvornik, kao i svaka mama, često ne može odoljeti fotografijama svoje mezimice.

Malena Balie Dee pravi je dvomjesečni šećer! Vesela djevojčica itekako uljepšava dane svojim poznatim roditeljima, ali i svima koju njenu mamu Ellu Dvornik prate na društvenim mrežama. Ella često daje uvid u odrastanje male Balie, a jutros je svima uljepšala jutro objavivši fotografiju nasmijane djevojčice na svom Facebooku.

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

U fora bodiju s natpisom "House of Lords" djevojčica je širkom osmijehom počastila svoju poznatu mamu. Da podsjetimo, Balie je na svijet stigla u studenom prošle godine. Ella se otad snalazi u avanturi zvanoj majčinstvo, a rado to dijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. U svemu joj puno pomaže i mama Danijela Dvornik, koja uživa u ulozi bake. Fotografiju slatkice možete pogledati ovdje.

Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene