sad se zna

Ella otkrila koje je nacionalnosti malena Balie Dee: "Neka te!"

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (FOTO: Instagram) +0 Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Ella Dvornik odlučila je otkriti misterij koji se krije iza njezine nedavno rođene djevojčice Balie Dee.

Novopečena majka Ella Dvornik svojim pratiteljima odlučila je otkriti važnu vijest. Naime, na svom Insta storyju Ella je otkrila koje je nacionalnosti malena Balie Dee. Hrvatica nije, ali je zato Britanka!

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Neka te!", napisala je Ella u komentaru uz dokument koji potvrđuje nacionalnost njezine prve kćeri. S obzirom na to da je otac djevojčice Charles Pearce i sam Britanac ova odluka ne iznenađuje previše.

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram)

Inače, Balie je na svijet stigla prije nešto više od dva tjedna u jednoj privatnoj klinici. Nedugo nakon poroda svojim pratiteljima Ella je pojasnila i značenje imena koje je nadjenula svojoj djevojčici. Bali je naime dobila prema otoku Baliju u Indoneziji, a nastavak Dee u čast na svog preminulog oca Dinu Dvornika i Charlesovu majku Deirdre.

 

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene