Ella Dvornik odlučila je otkriti misterij koji se krije iza njezine nedavno rođene djevojčice Balie Dee.

Galerija


Novopečena majka Ella Dvornik svojim pratiteljima odlučila je otkriti važnu vijest. Naime, na svom Insta storyju Ella je otkrila koje je nacionalnosti malena Balie Dee. Hrvatica nije, ali je zato Britanka!

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik malo se našalila na svoj račun, evo što je navela kao zanimanje dok se samopopisivala, a obračunala se i s kritičarima Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Muž Elle Dvornik objavio njezinu fotku s posvetom koja je osvojila mnoge žene, zaredao se niz pohvala i tisuće lajkova

"Neka te!", napisala je Ella u komentaru uz dokument koji potvrđuje nacionalnost njezine prve kćeri. S obzirom na to da je otac djevojčice Charles Pearce i sam Britanac ova odluka ne iznenađuje previše.

Ella Dvornik (FOTO: Instagram)
Ella Dvornik (FOTO: Instagram)

Inače, Balie je na svijet stigla prije nešto više od dva tjedna u jednoj privatnoj klinici. Nedugo nakon poroda svojim pratiteljima Ella je pojasnila i značenje imena koje je nadjenula svojoj djevojčici. Bali je naime dobila prema otoku Baliju u Indoneziji, a nastavak Dee u čast na svog preminulog oca Dinu Dvornika i Charlesovu majku Deirdre.