Ella Dvornik odlučila je otkriti misterij koji se krije iza njezine nedavno rođene djevojčice Balie Dee.

Galerija


Novopečena majka Ella Dvornik svojim pratiteljima odlučila je otkriti važnu vijest. Naime, na svom Insta storyju Ella je otkrila koje je nacionalnosti malena Balie Dee. Hrvatica nije, ali je zato Britanka!

Vezani članci Ella Dvornik Ella otkrila kako joj izgleda nova kuća izvana, a za dežurne kritičare imala je spreman odgovor: "Je, jako je bezvezna" Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik pozirala u novom domu, svu pažnju ukrala prekrasna slika u pozadini

"Neka te!", napisala je Ella u komentaru uz dokument koji potvrđuje nacionalnost njezine prve kćeri. S obzirom na to da je otac djevojčice Charles Pearce i sam Britanac ova odluka ne iznenađuje previše.

Ella Dvornik (FOTO: Instagram)
Ella Dvornik (FOTO: Instagram)

Inače, Balie je na svijet stigla prije nešto više od dva tjedna u jednoj privatnoj klinici. Nedugo nakon poroda svojim pratiteljima Ella je pojasnila i značenje imena koje je nadjenula svojoj djevojčici. Bali je naime dobila prema otoku Baliju u Indoneziji, a nastavak Dee u čast na svog preminulog oca Dinu Dvornika i Charlesovu majku Deirdre.