Što je kod nje novo?

Nismo "odavno" pisali o Elli Dvornik: Znate li koliko kilograma ima mjesec i pol nakon poroda?

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Kod Elle Dvornik vam je sve po starom. No ima jedna novost! Stala je na vagu kod liječnice i nije bila preoduševljena rezultatom! Iako... Mnogi će reći da je i više nego dobro prošla!

Nismo "odavno" pisali o Elli Dvornik, pa da vas obavijestimo kako je, što ima kod nje i koliko kilograma broji nakon poroda preslatke Balie Dee. Naime, Ella je svoje obožavatelje i prijatelje na Facebooku izvijestila o trenutnom stanju na vagi. Stati na vagu svima je stresno, a pogotovo novopečenim majkama! Iako je Dvornik sjajno prošla, čini se da joj nije baš jasno otkud ti kilogrami viška.

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

"Bila kod doktorice na pregled i nije mi đavo dao mira. Pitam ja je l' mogu stati na vagu. Sestre se uzjapurile "šta se nisi još vagala?" ... "ne, nisam." Skupile se oko mene i iščekivale željno da se prikaze broj. Par puta sam krivo stala pa smo uz razočarane uzdahe gledale kako vaga prikazuje "error" Napokon se na vagi krenu brojke micat… Broj kaže 62, one počele vrištat od sreće! “Wow super , nevjerojatno, koliko ti je ostalo da se vratiš na težinu prije trudnoće?" 12 Kg" KAAK JE MOGUĆE DA IMAM JOŠ 12? Pa šta sam bila kostur? Ne kužim? Di je tih 12? Ajd 5 kg možda vidim negdje… al 12 Evo obukla danas traperice koje sam nosila u 5mj trudnoće. Taman su mi ahahhahha.Znači nikad više na vagu, vage nisu realne. Ak ti je okej šta vidiš u ogledalu to je dovoljno", zaključila je Ella.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene