Hrvatski rukometaši tema su na svim kavama.


Posljednjih dana rukomet je najvažnija sporedna stvar u Europi. Dok muškarci analiziraju isključivo igru i rezultate, žene vole komentirati izgled sportaša. To nas je potaknulo da napravimo svoju top-ljestvicu najšarmantnijih hrvatskih rukometaša.

Ove godine imamo sve – i rezultate i snagu. Ali dečki oduševljavaju i stasom! Evo liste najzgodnijih kauboja.

Tridesettrogodišnji Zlatko Horvat prije natjecanja ima ritual pogledati dobar film. Obožava slušati rock, i to domaći, Hladno pivo, Prljavo kazalište, Daleku obalu. Sa suprugom Majom u braku je 10 godina te ima dvojicu sinova – Andreja i Pavla.

''Uskače dosta supruzi, čuva djecu, vjerojatno bi ga zbog toga svaka žena poželjela za muža'', kazale su novinarke Barbara Marinović i Mia Buva, novinarke SHOWBUZZ.hr-a koje su, u suradnji s IN magazinom, složile listu ponajboljih.

Za oko je zapeo i Ivan Stevanović, nježni div od gotovo 194 cm. Iako je kao dječak prvo zavolio plivanje, brzo ga je zamijenio rukometom. Zanimljivo je znati da u današnje vrijeme, vrijeme interneta, Ivan nema nijedan profil na društvenoj mreži, ne igra igrice, ne izlazi. Uživa tek u ribolovu.

''Suprugu Irenu je upozao tijekom tinejdžerskih dana i svojedobno je izjavio da su oni prava ljetna ljubav'', tvrde Barbara i Mia te nadodaju. ''Njegova samozatajnost još dodatno osvaja žene. Onako je tih, velik, jak'.'

Tko se još našao na listi, pogledajte u našoj videopriči.

Rukometaši (FOTO: Pixell)
Rukometaši (FOTO: Pixell)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.