Divota

Nježna strana borbenog kapetana: Duvnjak obožava svoju lijepu Luciju pa joj često i tepa

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) +0 Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) Galerija

Velika ljubavna priča Domagoja Duvnjaka i Lucije Žulj počela je još u srednjoj školi.

Domagoj Duvnjak na terenu je prilično borben i opak, no izvan terena je isto toliko nježan - barem prema svojoj djevojci Luciji Žulj. Nasmijana Lucija krasi dosta Duvnjakova Instagrama, a on baš voli njezin osmijeh. Tako joj je početkom siječnja i čestitao rođendan, uputivši joj dirljivu čestitku.

Pogledaj i ovo Tin Lučin i Klara Lučić Ljepotica do ljepotice! Pogledajte tko su bolje polovice naših rukometaša, jedni su tek kleknuli pred njih, a drugi žive svoje ljubavne bajke!

"Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana, djevojčice", napisao je Duvnjak i uz objavu postavio hashtagove kojima je poručio Luciji da je njegov anđeo i sunce. Romantični Duvnjak često objavljuje fotografije sa svojom Lucijom, pa ih možete vidjeti i na ljetovanju, u restoranu ili na druženjima s obitelji. A na svakoj objavi jasno je da je Duvnjak itekako svjestan kakvu ljepoticu ima kraj sebe.

A i radi se o pravoj, velikoj ljubavi. Naime, Lucija i Domagoj u vezi su još od srednje škole. U svemu mu je, uz obitelj, najveća podrška, koja ni ovih dana ne izostaje. Socijalna radnica prati Domagoja u njegovim sportskim uspjesima, a on je na tome očito jako zahvalan.

 

Sretan rodjendan ti moja, vjecno nasmijana djevojcice #myangel #thisgirlthissmile #birthdaygirl #mysunshine

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene