Ivan Stevanović otvorio se i otkrio koliko često obavlja kućanske poslove te čega se najviše boji.


Samozatajni vratar i prava zvijezda Europskog prvenstva u rukometu, Ivan Stevanović, pred našim je kamerama otvorio dušu. Simpatični i nasmijani Riječanin, o kojem se dosad vrlo malo znalo, otkrio nam je kako se upoznao sa suprugom, koliko često obavlja kućanske poslove, čega se najviše boji i o čemu je sanjao kao dječak.

Vezani članci Jason Isaacs (Foto: Dnevnik.hr) Holivudske zvijezde koje obožavaju Hrvatsku: "U Americi to košta 10 tisuća dolara, a kod vas 5" Ivana Lovrić (Foto: Marko Lukunić/PIXSELL) - 4 Atraktivna pjevačica Colonije zaljubljena do ušiju: "On je taj koji presudi u nekim stvarima"

Biti tako često odvojen od obitelji nije lako, pa ga je posjet majke i supruge u Poljskoj itekako razveselio. A osim rukometnih uspjeha, Ivana najviše usrećuje sin Vigo, kojem Ivan sve popušta. Sa svojom suprugom je već jako dugo, a upoznali su se tijekom ljetovanja na Krku. ' Upoznali smo se na Krku, mi smo ljetna ljubav. Ja sam imao tamo baku i djedu, ona je imala vikendicu i tako, prije nekih 15, 16 godina, davno je to bilo kad smo se upoznali', priča simpatični Stevanović. Koliko često obavlja kućanske poslove, te je li romantičan, pogledajte u prilogu IN magazina.