Priznala je

Zdenka Kovačiček otkrila što misli o estetskim korekcijama: ''Imala sam jedan makeover gdje sam dotjerala svoje lice''

Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Miss Alpe Adria (FOTO: PR/ Domagoj Biondić) Galerija

Zagreb je proteklog vikenda bio domaćin tridesetog jubilarnog izbora Miss Alpe Adria International. U društvu ljepotica i naših estradnjaka proveli smo zanimljivu večer. Doznali smo i kojim se estetskim zahvatima podvrgnula Zdenka Kovačiček.

Predstavnice Njemačke, Italije, Slovenije, Mađarske, Češke i Slovačke stigle su u Zagreb. Sve s istim ciljem - okititi se krunom Miss Alpe Adria International. No na tronu ima mjesta samo za jednu, a pobjedu je odnijela Tatjana Genrich iz Njemačke.

Pogledaj i ovo Zdenka Kovačiček - 9 izvest će najveće hitove Žena za sva vremena na Dan žena održat će prvi veliki koncert u Zagrebu nakon pet godina

''Tako sam sretna! Ne mogu naći prave riječi kako bi se izrazila. Jako sam sretna što sam tu, i što sam pobijedila na ovom natjecanju'', kazala je Tatjana Garenich, novopečena misica.

Boris Kosmač, koji već 20 godina organizira ovaj Miss Alpe Adria, uskoro bi u Hrvatsku mogao dovesti još jedan prestižan svjetski izbor.

''Ja sam dobio ponudu svjetskog izbora Miss Turism World, kojeg radim već dvadeset godina kao producent, pred nekoliko god bio sam glavni producent u Maleziji i Venezueli i sad bih to volio dovesti u lijepu našu. 70 djevojaka iz cijelog svijeta'', kazao je Boris Kosmač koji, ako uspije, bit će prvi kojem je uspjelo dovesti tako veliku organizaciju u Hrvatsku.

Žena za sva vremena tajnu uspjeha otkrila je davnih dana, a sada otkriva i estetske korekcije.

''Zašto ne, uvijek ima vremena, uvijek sam za to ali da čovjek bude zadovoljan sa sobom, da ja budem prvenstveno, nije mi to važno zbog drugih i ne pretjerati u tome. Uvijek se treba održavati. Ja sam imala jedan makeover s Borisom gdje smo dotjerali moje lice'', priznaje Zdenka Kovačiček.

Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

I dok zasad samo pjeva na manekenskim pistama, Jacquesa bismo mogli gledati i u ulozi modela. Plus size je postao itekako popularan, a ponude stižu na njegovu adresu.

''Ja imama i mailove koji to dokazuju. U više navrata su mi nudili. Čak je prošle godine bila jedna ozbiljna korespondencija na tu temu i nije da ja to ne bi prihvatio za pravu lovu nego nam se termini nisu poklopili'', priznaje Houdek koji možda postane maneken.

Miss Alpe Adria (FOTO: PR/ Domagoj Biondić) Miss Alpe Adria (FOTO: PR/ Domagoj Biondić)

Što se još događalo na izboru Automaritea Miss Alpe Adria koji se održao u Rebuy Stars Cabaretu u Zagrebu pogledajte u video prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene