Zagreb je proteklog vikenda bio domaćin tridesetog jubilarnog izbora Miss Alpe Adria International. U društvu ljepotica i naših estradnjaka proveli smo zanimljivu večer. Doznali smo i kojim se estetskim zahvatima podvrgnula Zdenka Kovačiček.

Galerija


Predstavnice Njemačke, Italije, Slovenije, Mađarske, Češke i Slovačke stigle su u Zagreb. Sve s istim ciljem - okititi se krunom Miss Alpe Adria International. No na tronu ima mjesta samo za jednu, a pobjedu je odnijela Tatjana Genrich iz Njemačke.

Vezani članci Miss turizma svijeta 2018. (Foto: Anamaria Batur) Prelijepoj Kolumbijki jako su se svidjeli domaći dečki: ''Jedva čekam da ovdje budem duže'' Andrea Gutierrez (Foto: Tomislav Smoljanović) Najljepša žena svijeta posjetila Zagreb: ''Zemlja vam je predivna, a štrukle ću opet kušati''

''Tako sam sretna! Ne mogu naći prave riječi kako bi se izrazila. Jako sam sretna što sam tu, i što sam pobijedila na ovom natjecanju'', kazala je Tatjana Garenich, novopečena misica.

Boris Kosmač, koji već 20 godina organizira ovaj Miss Alpe Adria, uskoro bi u Hrvatsku mogao dovesti još jedan prestižan svjetski izbor.

''Ja sam dobio ponudu svjetskog izbora Miss Turism World, kojeg radim već dvadeset godina kao producent, pred nekoliko god bio sam glavni producent u Maleziji i Venezueli i sad bih to volio dovesti u lijepu našu. 70 djevojaka iz cijelog svijeta'', kazao je Boris Kosmač koji, ako uspije, bit će prvi kojem je uspjelo dovesti tako veliku organizaciju u Hrvatsku.

Žena za sva vremena tajnu uspjeha otkrila je davnih dana, a sada otkriva i estetske korekcije.

''Zašto ne, uvijek ima vremena, uvijek sam za to ali da čovjek bude zadovoljan sa sobom, da ja budem prvenstveno, nije mi to važno zbog drugih i ne pretjerati u tome. Uvijek se treba održavati. Ja sam imala jedan makeover s Borisom gdje smo dotjerali moje lice'', priznaje Zdenka Kovačiček.

Zdenka Kovačiček (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Zdenka Kovačiček (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

I dok zasad samo pjeva na manekenskim pistama, Jacquesa bismo mogli gledati i u ulozi modela. Plus size je postao itekako popularan, a ponude stižu na njegovu adresu.

''Ja imama i mailove koji to dokazuju. U više navrata su mi nudili. Čak je prošle godine bila jedna ozbiljna korespondencija na tu temu i nije da ja to ne bi prihvatio za pravu lovu nego nam se termini nisu poklopili'', priznaje Houdek koji možda postane maneken.

Zdenka Kovačiček (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Miss Alpe Adria (FOTO: PR/ Domagoj Biondić)

Što se još događalo na izboru Automaritea Miss Alpe Adria koji se održao u Rebuy Stars Cabaretu u Zagrebu pogledajte u video prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.