Uz mnogobrojne natjecateljice koje su izgledale savšeno, svi su gledali u Vlatku Pokos.


Sinoć se u predivnom Poreču održao finalni izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Novookrunjena Miss turizma koja će Hrvatsku predstavljati koncem godine u Hong Kongu mlada je Lara Vukušić, a Mister turizma Jakov Vranković, oboje iz Splita, koji će boje Hrvatske braniti sljedeće godine u Panami.

Vezani članci Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Pokos oštro komentirala smrt mlade Austrijanke na Krku: "Očigledno se štiti neki tatin sinek" Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ispovijest Vlatke Pokos na Instagramu: "Doživljavam neprestano zlostavljanje"

Voditelji večeri bio je izvrstan tandem Vlatka Pokos i Boris Kosmač koji je ujedno i vlasnik licence za Hrvatsku, a publiku su oduševili nastupi grupe Karma, Gordana Gregurovića, Ane Rucner, Jacquesa Houdeka te Alke Vuice koja je najavila i svoj novi album naziva Croatian Summer.

Ipak, više od ijedne natjecateljice, pažnju je plijenila Vlatka Pokos koja je do sada imala još nezapamćen dekolte. Njezina haljina, odnosno poprsje, upalo je uči baš svima.

Pogledajte i kako je Žanamari virila u Nedin dekolte.

Finalisti izbora nosili su najnovije kolekcije različitih modnih kuća. Izbor Miss i Mistera turizma Hrvatske izbor je koji uz modu promovira i hrvatski turizam u zemlji i svijetu. Pobjednici izbora, osim što će predstavljati Hrvatsku u svijetu, postaju zaštitna lica za brojne brandove. 'Presretan sam odabirom pobjednika. Nadam se odličnom rezultatu na svjetskim izborima u Honk Kongu i Panami', rekao je Boris Kosmač nakon proglašenja pobjednika.