Legendarna domaća pjevačica progovorila je i o homoseksualnim brakovima.


U 'Paprenim kuglicama' na škakljiva, ali zabavna pitanja, ovog puta odgovarala je jazz kraljica Zdenka Kovačiček. Otkriva da je u karijeri imala mnoge ljubavne afere i skandale, ali je mediji nisu razotkrili. Idealan joj je muškarac, kaže, mišićavi Mario Petreković.

Vezani članci Suzana Mančić - 1 Najpoznatija loto-djevojka bivše države o vjenčanju s grčkim bankarom: "Mislim da sam zaslužila puno bolji tretman" Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić objasnio nam je zašto voli avanture za jednu noć, a i kakav sadržaj krije njegov mobitel

"Homoseksualne brakove bih prve legalizirala, to je već i krenulo", rekla je Zdenka na pitanje bi li što bi prije legalizirala - lake droge, prostituciju ili homoseksualne brakove. Tolerirala bi Zdenka i starijim damama da unajmljuju mlađe muškarce za putovanja. Polugola ipak, nikad ne bi pjevala i nastupala.

Sebe, kaže, smatra najboljoj pjevačicom na sceni, a muškarcu nikad ne bi trebalo oprostiti nevjeru. U njenom životu, kaže simpatična Zdenka, glavnu riječ oduvijek ima srce! "Srce, nažalost, što nije dobro, ne preporučujem. Svaki put kad sam se zaljubila, pokajala bih se", otkrila je Kovačiček.

No, najzanimljviji odgovor bio je onaj na pitanje koliko je ljubavnih afera tijekom karijere zataškala od javnosti. "Te afere su tek sad postale interesantne, kad sam ih imala, nitko nije ni pitao", otkrila je slavna pjevačica. No, jedno nije tajila. Marija Petrekovića je pohvalila kao zgodnog čovjeka i odličnog glumca. "Cijeli sam život ganjala zločeste dečke", zaključila je i dodala da je njenih skandala bilo puno pa bi zahtijevali dužu emisiju.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.