Buka je samo jedna od pjesama, a vrijedno se radi i na novima. Sve će govoriti, naravno, o ljubavi.

Galerija


Sementu Rajhard prvo smo upoznali kao pjevačicu. No tek je nedavno snimila svoj prvi singl. Pjesmu "Buka" otpjevala je posebno za ekipu IN magazina. "Glazba je uvijek broj jedan, volim pjevati, imali smo priliku i na setu pjevati, ali ovo je moj prvijenac i jako sam ponosna i sretna. Inače sam sebi najveći kritičar, ali sam jako smirena, što će pokazati da će ovo biti top", priča Sementa.

Vezani članci Slika nije dostupna Sementa otkrila: "Ja sam iz pentekostne zajednice, smatramo da ne treba pratiti neku tradiciju" Dora Arar (Foto: PR) Slatkica iz "Čiste ljubavi" koju obožavaju baš svi: "Super je Janko! Odličan je!"

"Buka" je samo jedna od pjesama, a vrijedno se radi i na novima. Sve će govoriti, naravno, o ljubavi. "Apsolutno, tuga, sreća, ljubav, svega ima. Ono što svi proživljavamo u životu, kad kažeš ljubav, tu je naravno sreća i zaljubljenost, ali uvijek ima i malo tuge", priča. No u njezinu ljubavnom životu nema tuge. U sretnoj je vezi više od dvije godine.

Uzbuđenja očekuju Sementu u seriji Čista ljubav. Pred njezinim likom još je mnogo izazova. Što će se sve događati s Eminom i Vladom, ne propustite pratiti u seriji Čista ljubav od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Što su još otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

#newshooting #uskoro Vam puštamo spot za pjesmu #Buka :)))) wuhuhuhuhu

A post shared by Sementa Rajhard (@sementarajhard) on