Zgodna glumica

Situacija će se jako zakomplicirati: Lijepa Sementa unijela pomutnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na setu najviše snima s Nives Celzijus i Markom Perićem, s kojima stoga provodi i najviše vremena. S Markom će snimati i ljubavne scene, a otkriva kako je on zaista sjajan i profesionalan partner.

Mlada i talentirana Sementa Rajhard unosi nemir u "Čistu ljubav". Naime, u ponedjeljak će njen lik Emine ući u živote poznatih junaka i uzrokovati nove bure i prevrate. "Emina je mlada 22-godišnja djevojka koja dolazi potražiti svoju sestru Asju, ne znajući da joj je sestra u međuvremenu stradala. Doći će njenim boravkom do brojnih zaokreta, ljubavnih situacija... Uloga je zahtjevna, jako se puno toga dramski isprepliće. No, zabavno je", kazala je za DNEVNIK.hr Sementa.

Pogledaj i ovo showbuzz Čista ljubav Otkriveni detalji sa snimanja: ''Jedva čekam ići spavati''

Na setu najviše snima s Nives Celzijus i Markom Perićem, s kojima stoga provodi i najviše vremena. S Markom će snimati i ljubavne scene, a otkriva kako je on zaista sjajan i profesionalan partner. "On je super, jako je profesionalan, daje mi savjete, dajem ih i ja njemu, povezali su se". Osim s Markom, na setu se sprijateljica s "Gogom", odnosno glumicom Martinom Stjepanović. "Sa svima sam u sjajnim odnosima, no s njom provodim najviše vremena izvan snimanja. Povezuju nas slične teme, godine, posao"...

Zanimalo nas je i s privatne strane, voli li romantična iznenađenja te može li se prisjetiti nekog lošeg upada muškarca. "Bilo ih je, zaista, no ne mogu sad izdvojiti samo jedan! U svakom slučaju, ne padam na loše ulete i upade te vrste." Romantična iznenađenja voli, pogotovo kad su slatka i skromna. "Volim, tko ne voli. Imam ih jako često, a volim ona skromna i jednostavna. Najčešće je to neko putovanje", priča nam sretna Sementa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene