Gotovo sve spremno je za vjenčanje Lucije Lugomer. Zaručnik Danijel Grlić i naša proslavljena plus size manekenka sudbonosno da izreći će za mjesec dana. Mi smo im se pridružili u posljednjim pripremama za najvažniji dan.

Galerija


Iako je za svadbu sve spremno, nervoza u redovima lagano raste, priznaje simpatična Lucija Lugomer koju smo sa zaručnikom Danijelom Grlićem zatekli na probi vjenčanog prstenja.

Vezani članci Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) "We did it! Rekli smo 'Da'": Udala se Lucija Lugomer Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer ushićena zbog vjenčanja: "Brojimo još malo"

''Ima li uzbuđenja? Nema, mislim da je sad onaj stadij kad je adrenalin jak, možda malo stresa i nervoze, ali sve pozitivno'', kazali su Lucija i Danijel koji su otkrili i kojim su tempom dogovorili vjenčanje.

''Znaš kako ti je priča išla, mi smo se 20. 8. zaručili i nismo se bavili ničim do sredine 11. mjeseca i u dva mjeseca riješili smo sve'', priznaje Lucija.

Nakon konzultacija s iskusnim zlatarom sve dileme brzo su nestale. Vjenčano prstenje krasit će brilijanti.

Danijel i Lucija upoznali su se nakon što je nju impresionirao njegov oglas kojim je tražio zaposlenike za svoj biznis sa sušijem. Tako je vjenčani meni, na kojem će biti i nekoliko iznenađenja, bilo lako definirati.

Par se zaručio u Lucijinu Dubrovniku. Danijel je pred nju kleknuo na Stradunu, a oduševljena Lucija nije dvojila oko odgovora.

Svadba će se održati na otvorenom u okolici Zagreba, pred dvjestotinjak uzvanika. Lucijina kuma je prijateljica, a Danijelu će kum biti prijatelj iz djetinjstva.

Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr)
Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr)

Što su nam još otkrili Lucija i Danijel te kakvu će Lucija nositi vjenčanicu, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.