nikad sretnija

Lucija Lugomer ushićena zbog vjenčanja: "Brojimo još malo"

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer uskoro će izgovoriti sudbonosno 'da' svom partneru Danijelu Grliću. Pripreme za vjenčenje u punom su jeku.

Naša najpoznatije plus size manekenka Lucija Lugomer odbrojava dane do najsretnijeg dana u životu. Zanosna Lucija uskoro će izgovoriti sudbonosno 'da' svom partneru Danijelu Grliću s kojim se zaručila prošlo ljeto. Romantična prosidba odvila se u Dubrovniku, a bujna ljepotica s pripremama za veliki dan započela je nedugo nakon zaruka.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

"Nikada u svom životu nisam bila sretnija! Pozivnice su tu i još malo brojimo do svadbe!", napisala je Lugomer na svom Facebooku. U planiranje vjenčanja nedavno je uključila i svoje pratitelje kada ih je zamolila za pomoć oko izbora benda. Nadamo se da su joj svojim savjetima u tome i pomogli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene