Lucija Lugomer uskoro će izgovoriti sudbonosno 'da' svom partneru Danijelu Grliću. Pripreme za vjenčenje u punom su jeku.

Galerija


Naša najpoznatije plus size manekenka Lucija Lugomer odbrojava dane do najsretnijeg dana u životu. Zanosna Lucija uskoro će izgovoriti sudbonosno 'da' svom partneru Danijelu Grliću s kojim se zaručila prošlo ljeto. Romantična prosidba odvila se u Dubrovniku, a bujna ljepotica s pripremama za veliki dan započela je nedugo nakon zaruka.

Vezani članci Lucija Lugomer (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Kao iz bajke: Najpoznatija hrvatska plus size manekenka blistala u ulozi mladenke

"Nikada u svom životu nisam bila sretnija! Pozivnice su tu i još malo brojimo do svadbe!", napisala je Lugomer na svom Facebooku. U planiranje vjenčanja nedavno je uključila i svoje pratitelje kada ih je zamolila za pomoć oko izbora benda. Nadamo se da su joj svojim savjetima u tome i pomogli.