Lucija Lugomer nedavno se zaručila s Danijelom Grlićem.


Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer i njezin zaručnik Danijel Grlić provode svoj odmor u Dubrovniku gdje kuju planove za ulazak u bračnu luku.

Vezani članci Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer se skinula u badić i snažnom porukom osvojila srca pratiteljica: "Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni..." Lucija Lugomer (FOTO: Dnevnik.hr) Lucija Lugomer imat će vjenčani prsten s brilijantom! Znamo i gdje će se udati te kakvu će vjenčanicu imati

Njezin Danijel zaručio ju je upravo tijekom odmora u Dubrovniku, nasred Straduna.

Lucija je u vezi s Danijelom Grlićem već dvije godine. Žive zajedno i velika su si međusobna podrška.

Zaruke su pale prošli tjedan, kada se Lucija pohvalila na društvenim mrežama. "Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je Lucija uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručničkim prstenom!