Divna!

Franka u slatkom topiću otkrila dekolte i utegnuti trbuh, očarala u kombinaciji u kojoj je nismo dugo vidjeli!

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić +28 Franka Batelić i Marko Ciboci Galerija

Franka Batelić prošle nedjelje u showu ''Ples sa zvijezdama'' iznenadila je sve kad se pojavila u haljini koju je nosila 2018. kad je nastupala na Eurosongu.

Franka Batelić prošle je nedjelje u showu ''Ples sa zvijezdama'' sve podsjetila na divnu haljinu koju je 2018. godine nosila tijekom svog nastupa na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec Top izgled! Blještavu haljinu Franke Batelić zasjenila je frizura kakvu ne nosi često, evo kakav je njen blagdanski outfit!

Prethodnih tjedana o svakom njenom modnom izdanju se pričalo i po nekoliko dana kasnije, pogotovo kada je uskočila u 3D printani korzet dizajniran posebno za nju, i to prvi put u Hrvatskoj, a dodatnu je pozornost privukla i 3D printanim nakitom kojim je upotpunila stajling.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

I ovog puta je zablistala u rozom kompletiću koji se sastoji od hlača, sakoa i topića koji otkriva njen trbuh i dekolte. 

1/50 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput +45 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +38 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Larisina kratka haljina obična je samo na prvi pogled, posebnom ju je učinio detalj na rubovima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene