Sjećate se ovog?

Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Marko Ciboci In Magazin: Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Franka Batelić, Marko Ciboci +1 Franka Batelić Galerija

Franku Batelić u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" gledamo u maestralnoj haljini koju je nosila tijekom svog nastupa na Eurosongu 2018. godine.

Franka Batelić je u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zadivila sve u neobičnoj zelenoj haljini, a ovog joj je puta to pošlo za rukom u haljini u kojoj nas je sve osvojila tijekom svog nastupa na Eurosongu 2018. godine.

Pogledaj i ovo Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Sve su mame iste! Franka Batelić pokazala upozorenje koje joj je majka poslala prije emisije uživo: ''Zaboravila sam ti reći...''

Riječ je o glamurnoznoj haljini s prozirnim detaljima ispod koje ne nosi ništa, a koja joj i nakon nekoliko godina pristaje kao salivena. 

EMBED

Pjevačica koju gledamo u ulozi članice žirija showa "Ples sa zvijezdama" nedavno je ispisala povijest hrvatske mode i to noseći prvi 3D korzet isprintan u Hrvatskoj.

Iza te ideje stajala je stilistica Jasenka Tudor Bevanda, koja je glavna i odgovorna za svaki Frankin modni odabir na sceni.

''Vjerujem joj bezrezervno, stvarno da, već toliko godina surađujemo, poznaje me u dušu, zna točno što bi ja nosila, zna kako me uvjeriti da će nešto dobro izgledati. Stvarno je revolucionarno, radi se o 3D korzetu. Kad sam prvi put čula, odnosno kad mi je prvi put moja Jasenka spomenula tu ideju, prvi mi je bilo molim? Kako se to radi?'', rekla je Franka u ntervjuu za In magazin.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +11 Vidoje Ristović Celebrity Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 9 +13 Vanna u Areni - 2 Celebrity Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene