Ovo morate vidjeti!

Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

Franka Batelić Franka Batelić Ivana Dobrovoljec 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić In Magazin: Franka Batelić - 3 In Magazin: Franka Batelić - 2 In Magazin: Franka Batelić - 1 Korzet Franke Batelić - 4 Korzet Franke Batelić - 2 Korzet Franke Batelić - 3 +16 Korzet Franke Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić je u sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" donijela pravu malu revoluciju i ispisala povijest hrvatske mode.

Franka Batelić je u prethodnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' privukla pažnju blagdanskim modnim izdanjem, ali i frizurom koju ne nosi često, a ovog je puta u studio donijela pravu malu revoluciju.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

Nakon blještave haljine Franka je uskočila u 3D printani korzet dizajniran posebno za nju, i to prvi put u Hrvatskoj, a dodatnu je pozornost privukla i 3D printanim nakitom kojim je upotpunila stajling.

"Fora je, kratko traje, jako je zanimljivo da se može izvesti na taj način jedan odjevni predmet, i još se podržava održivost materijala i mode'', izjavila je uoči sedme emisije za In Magazin.

Iza ideje stoji stilistica Jasenka Tudor Bevanda, koja je glavna i odgovorna za svaki Frankin modni odabir na sceni:

''Vjerujem joj bezrezervno, stvarno da, već toliko godina surađujemo, poznaje me u dušu, zna točno što bih ja nosila, zna kako me uvjeriti da će nešto dobro izgledati. Stvarno je revolucionarno, radi se o 3D korzetu. Kad sam prvi put čula, odnosno kad mi je prvi put moja Jasenka spomenula tu ideju, prva reakcija mi je bila - Molim? Kako se to radi?'', rekla je Franka u intervjuu. 

Korzet nazvan ''FUTURE F'' pravi je modni pogled u budućnost:

''Razmišljala sam hoćemo li ići u neku retro varijantu ili što i onda, kako sam radila s Igorom na nekim drugim projektima nevezano uz modu, pitala sam ga: 'Hej, jel' možemo napraviti neki 3D komad za Franku?' On to nije nikad radio, ali 'ajmo probati'', ispričala je Jasenka.

Dizajn kombinezona prepušten je Kristini Burji jer Krie Design od svojih početaka ima naglašen ekološki pristup, priznat na europskoj i svjetskoj modnoj sceni.

''Pamuk nije najbolji za naš eko-sustav, dok je tkanina od koje smo danas izradili kombinezon za Franku iz recikliranih PET boca, što je velika stvar u otklanjanju otpada, pogotovo jer znamo da se sve reciklirane ambalaže ne mogu iskoristiti za novu ambalažu prehrambene proizvode, a za tkaninu mogu'', govori Kristina Burja.

Franka iz emisije u emisiju osvaja svojim izdanjima dostojnima holivudskih crvenih tepiha, a njezini obožavatelji jedva čekaju vidjeti što im je sve pripremila do kraja showa.

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +6 Maja Šuput Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 8 +17 Igor Mešin - 9 Celebrity Grubnić ne krije koliko je ponosan na novi imidž Igora Mešina: "Drago mi je da su svi primijetili"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene