RADNA AKCIJA

I Minea zasukala rukave: Radilo se dan i noć za deveteročlanu obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da su se Minea i tim 'Radne akcije' uvukli već svima pod kožu najbolje svjedoče brojne pozitivne reakcije gledatelja nakon svake emisije. I u ovoj epizodi bilo je prilično emotivno.

Gledatelji Nove TV upoznat će ovaj put obitelj Bunjački kojoj će Minea i njezin tim Radne akcije radovima na kući podariti ugodniji i veseliji boravak u njoj.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea baš se potrudio Prezgodna Minea nije se mogla obraniti od udvarača na zadnjem nastupu, pogledajte kako ju je šarmirao jedan mladić iz publike!

Trošna kuća skrivala tužnu priču: 'Kad me prijateljica pita da dođe na kavu ja kažem da ne mogu. Sram me je'

Obitelj Bunječki broji devet članova. Nezaposleni roditelji Darinka i Ivica u svojoj trošnoj kući u malom mjestu Nespeš, nedaleko Zeline žive sa svojih sedmero djece. Skromni prihodi i svakodnevna borba za egzistenciju ovu obitelj nisu učinili manje snažnom i optimističnom. Ivica teško podnosi što svojoj obitelji ne može priskrbiti bolji život, no usprkos svemu oni su uvijek nasmijani, a djeca su odlični učenici, vedri i dobro odgojeni. Kuću u kojoj ova obitelj živi, Ivičin otac počeo je graditi davnih 70-ih godina. Ivica i Darinka osposobili su je za osnovni život, ali je nisu mogli završili. Kuća bez fasade, bez riješene kanalizacije, s dotrajalim namještajem i skučena za ovu deveteročlanu obitelj, osobito za sedmero djece koja spavaju u jednoj sobi i bez vlastitog kreveta.

Kako bi učinili ovu svakodnevicu ljepšom, Minea i njezin tim zasukat će rukave, napraviti plan obnove i krenuti u još radnu akciju.

Kako su neke od najvećih domaćih zvijezda izgledale na početku svojih karijera?

Dječji osmjesi i sretna lica ove skromne obitelji lako su osvojila Mineu. Radovi su krenuli odmah, no obećanje koje su Ante Kralj i njegov tim dali, da će osposobiti kuću za bolji život u svega nekoliko dana, uskoro su dovedeni u pitanje. Neočekivani problemi, nedostatak septičke jame, veliki projekt proširivanja blagovaone i izrade još jedne dječje sobe pokazali su se kao velik, ali na kraju ipak ne i kao nedostižan cilj. Radilo se dan i noć, a oduševljenje i zahvalnost obitelji kad su se vratili u svoj novi dom uklonili su svaki umor s lica Minee i njenog vrijednog tima radnika.

Kako je tekla obnova kuće obitelji Bunjački i kako je obitelj reagirala dolaskom u novi, predivni dom, ne propustite pogledati ove nedjelje u drugoj epizodi 'Radne akcije' od 21 sat na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene