Kakvi kameleoni

Povratak u prošlost: Sjećate se domaćih lica na početku karijere?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvjezdane transformacije neizostavan su dio estradnog posla. A kad ste pod svjetlima reflektora, nijedna promjena ne može proći nezapaženo.

Brojne su muške kovrče žrtvovane u svrhu šoubiznisa, baš kao i modne kombinacije koje su, više ili manje, slijepo pratile trendove. Tko su najveći kameleoni na domaćoj sceni i kako su neke od najvećih zvijezda izgledale na početku svojih karijera – podsjetite se u prilogu inMagazina.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Imali su svijet na dlanu: Zvijezde koje su se odrekle hollywoodske slave

'Mislim da se najviše promijenila Severina koja sada izgleda bolje nego kad je počela. Znači, izgleda sada kao da ima 19, a kad je počinjala, onda je bila u nekim dvadesetima'
, smatra voditelj Dalibor Petko.

No nije samo Severina pratila svjetske trendove. Brojni su domaći pjevači počeli rokerskim fazama da bi završili na uglađenim stajlinzima i nešto pitomijim frizurama. 'Gibonni je stvarno imao osebujan stil na početku karijere dok je bio još u Osmom Putniku, to su bile tajice s leopard uzorkom, pa one neke košulje s onim nekim kragnama', sjeća se Petko.

Severina, Zrinka Cvitešić, Sanja Duggan... Domaće zvijezde koje su potpuno promijenile izgled

A kosu je skratio i Tony Cetinski. Međutim, za njegovim kovrčama obožavateljice i nisu baš toliko plakale, već za njega često kažu da je poput vina - što je stariji, to je bolji. S kilogramima se javno borila i Minea, a neki tvrde da je upravo to najviše obilježilo njezine promjene imidža.


'Danas je ona ozbiljna žena. Mislim da čak ima i neki imidž poslovne žene. Pokušava u tim svojim spotovima biti adekvatna vremenu', smatra diskograf Želimir Babogredac. A da je prava kameleonka, dokazala je Ivana Banfić. Nekadašnja najveća dance zvijezda vrlo se uspješno prilagođavala i kasnijim trendovima. Baš kao i pjevačica Jelena Rozga i Maja Šuput koje su otkrile svoju seksi stranu.

Među modnim kameleonima tu su još i Luka Nižetić, ali i Marko Perković Thompson, a tko je još na listi pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene