njezina velika konkurencija

Mia Dimšić iskreno o svojim šansama za pobjedu na Eurosongu i imenjakinji Miji Negovetić: "Znam da ćemo uskoro nazdraviti"

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 8 Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić Mia Dimšić +4 Mia Dimšić Galerija

Mia Dimšić već je počela s pripremama za nastup na Eurosongu u svibnju, a za IN Magazin je otkrila što misli ima li šanse za prolazak u finale. Iako se detalji eurovizijskog nastupa tek osmišljavaju, sada već zna bez čega neće izaći na pozornicu. Što misli o svojoj konkurentici i imenjakinji Miji Negovetić te što radi kada ne pjeva i ne stvara glazbu, Mia je ispričala Davoru Gariću.

Pobjednica ovogodišnje Dore je Mia Dimšić koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu u Torinu s pjesmom "Guilty Pleasure".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Nakon pobjede je pred kamarama IN Magazina Davoru Gariću otkrila kako se osjeća i još pokoji detalj o svojem nastupu i pripremama za Eurosong, a progovorila je i o konkurenciji.

"Toliko sam uzbuđena, da u ovom trenutku ne znam koliko sam uzbuđena", poručila je Mia nakon Dore.

Otkrila je i kolika je teška statua Dore.

"Dosta je teška, sad sam je držala i možda moram malo poraditi na mišićima u rukama, ali kad je statua Dora u pitanju isplati se teglit", kazala je sa smiješkom.

A koliko je očekivala pobjedu?

"Nadala sam se, naravno, kao i svi, jako sam puno dala, jako smo se puno pripremali, nismo ništa prepuštali slučaju i mogu samo reći da sam presretna što se isplatilo. Isplati se riskirati", istaknula je.

Mija je i koautorica pjesme pa je sreća time još veća.

"Preponosna sam na tu pjesmu i toliko je doživljavam blizu srcu, a vjerujem da se to moglo i čuti pri izvođenju", kazala je Mia koja je jednom je prilikom otkrila i da ne zna što bi s rukama na pozornici, no zato je tu gitara.

"Zato je bila gitara, ali ipak mi je drago da su moj koreograf i redatelj nastupa prepoznali da bi mogla malo pustiti gitaru iz ruku, ali su mi rekli ne brini se, mi ćemo ti objasnit što u kojoj sekundi radiš s rukama i onda je bilo ok, nije bilo problema", ispričala je

"Vježbala sam sa sestrom pred ogledalom", dodala je Mia.

Evo što misli kolike su joj šanse da s pjesmom "Guilty Pleasure" prođe u filane Eurosonga i pobjedi.

"Ja svakako maštam o tome da ima šanse. Mislim da to nije pjesma koja na prvu loptu zvuči kao da ide na Eurosong, to može biti nedostatak i prednost, a ja ću se usudit riskirat i mislit da je ovaj put prednost. Naravno da nemam pojma što će biti, ali mogu svakako obećati da ćemo dati sve od sebe, kao i na Dori, i da nećemo stati dok ne budemo sigurni da smo napravili sve što možemo", poručila je.

Za jedan detalj je već sada sigurna da će biti s njom na pozornici.

"Vjerujem da će gitara sigurno biti sa mnom, barem u jednom trenutku, pogotovo jer sam tu na domaćem terenu poznata kao da sam s gitarom, ali za nekoga tko me vidi prvi put mislim da treba ostati vjeran svom brandu", smatra.

O Miji se već puno zna kao glazbenici, no svoj privatni život, skriva, a sada je otkrila što radi kada nije na pozornici i kada ne snima pjesme.

"Nekako mi je jako i privatan život povezan s glazbom, pa ako ne sviram ili napišem, onda sam opet na nekom partiju pa slušamo glazbu ili slušam pjesme ludi koje ja volim ili pjevam na karaokama... Tako da sam jako u glazbi u svakom smislu i jako sam sretna što je to moje zanimanje", priznala je.

Prokomentirala je i odnos sa svojom imenjakinjom i velikom konkurencijom na Dori, Mijom Negovetić, koja joj je nakon pobjede srdačno čestitala.

"Mia je prekrasna cura i ja sam preponosna, s obzirom na njezinu dob, na sve što je napravila u karijeri i kad se sjetim sebe s 19 godina mislim da ne bih bila spremna uopće stati na ovakvu pozornicu i znam da ćemo nas dvije nazdravit uskoro", ispričala je Mia.

Garić je komentirao i kako je iz povjerljivih izvora čuo kako Mia voli zapartijati.

"Mislim da sam sad zaslužila", zaključila je sa smiješkom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene