Što vi kažete?

Ne stišavaju se reakcije na pobjedu Mije Dimšić na Dori, uspoređuju je sa slavnom pjevačicom: "Jako sam sretan zbog nje, ali..."

Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 +0 Mia Dimšić - 1 Galerija

Mia Dimšić odnijela na je pobjedu na Dori 2022. godine, a reakcije na njezin nastup i izvedbu pjesme "Guilty Pleasure" ne stišavaju se.

Mia Dimšić pobjednica je ovogodišnje Dore s pjesmom "Guilty Pleasure" i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Torinu, a reakcije nakon njezine pobjede na društvenim se mrežama ne stišavaju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mia Dimšić otkrila i želje! Rođendansko slavlje Mije Dimšić: Evo koji je dugogodišnji san pjevačica ispunila!

29-godišnjoj Miji ovo je bio prvi i više nego uspješan nastup na Dori jer pjesma koju je otpjevala dobila je najviše glasova publike i žirija, a vijest o njezinoj pobjedi odmah je prenio i službeni kanal Eurosonga na Twitteru.

"Jako sam sretan zbog nje, ali podsjeća na na Taylor Swift", "Bila mi je favorit, sjajan odabir Hrvatska", "Nepredvidljivo", "Po mom mišljenju zasluženo, ali mi se ne čini kao materijal za finale. Nadam se da sam u krivu", "Mia je skroz slatka i ima predivan glas, "Prezadovoljna i uvijek ću bit ma kakva god pjesma bude. Važno je sudjelovat. Mia je predivna kao i pjesma", neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Mia je na Dori nastupila posljednja po redu, za nastup je odabrala imala crnu kombinaciju i mini-suknjicu, a uz jednog plesača je oduševila publiku u dvorani te je ispraćena ovacijama.

  1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo - 3 Zoran Grašo Snježana Grašo - 1 +7 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava plijenili pažnju odjevnim kombinacijima na vjenčanju svoje kćeri i dugogodišnjeg suradnika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene