Pedeset godina uspješne karijere, 25 godina koncerata ''U čast Karlu Metikošu'' te predstavljanje novog albuma "Sasvim slobodna" - sve su to razlozi za veliko slavlje Josipe Lisac.

Galerija


Vokal dive Josipe Lisac toliko je poseban da je ušla i osnovnoškolsku literaturu. Njezino ime nalazi se uz Edith Piaf i Freddija Mercuryja kada se tumači pojam glasa. Najbolji je to dokaz koliko je obilježila domaću glazbenu scenu.

Vezani članci Josipa Lisac Besprijekorna diva i u osmom desetljeću: Josipa Lisac otkriva tajnu svoje energije i po čemu najradije pamti svog Karla Nina Badrić s mobitelom Život bez društvenih mreža, pa čak i mobitela – koje zvijezde im uspješno odoljevaju?

''U ovih pedeset godina nemam neostvarenih želja. Ne da si ništa ne želim, već ja imam dovoljno da mogu biti sretna i zahvalna. Nisam gramziva i pohlepna'', kazala je Josipa Lisac koja često daje komplimente kolegama.

U sjećanje na Karla, Josipa svaku godinu održava i koncert njemu u čast. Karte za prvi nastup planule su u samo pet dana, pa mu je dodan još jedan, 14. prosinca.

Nina Badrić često je znala imitirati Josipu, no glazbenoj divi to nije smetalo. ''Jesam, imitirala sam ju, ali ona je jedna od rijetkih koja se nikad nije ljutila'', otkrila je Nina, kojoj je upravo Josipa dala veliku priliku kada ju je kao mladu pjevačku nadu pozvala da nastupi na jednom od prvih koncerata "U čast Karla Metikoša".

Što su još rekle Josipa i Nina, pogledajte u našem videoprilogu.

Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell)
Josipa Lisac, Nina Badrić (FOTO: Pixell)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.