Svojim nastupom u showu Tvoje lice zvuči poznato Bojan Jambrošić osvojio je srca gledatelja, žirija, ali i velike glazbene dive Josipe Lisac.

Galerija


Nakon što je u prošloj emisiji oduševio kao Prince, Bojan Jambrošić  u nedjelju navečer na pozornicu showa Tvoje lice zvuči poznato stigao je u liku Josipe Lisac. Bojan je otpjevao bezvremenski hit "Danas sam luda" i za svoj nastup dobio pohvale žirija, ali i same glazbene dive Josipe Lisac  koja je pomno pratila njegovu izvedbu.

Bojan Jambrošić - Tvoje lice zvuči poznato (FOTO:PR)
Bojan Jambrošić - Tvoje lice zvuči poznato (FOTO:PR)

Pjevačica nije krila oduševljenje transformacijom koja ju je osvojila na prvu. "Odlično! Glazbeno i vizualno izrazito atraktivno. Moram priznati da je Bojan ljepši nego ja. Ovaj spot snimljen je prije 30 godina, a cijela je priča izrazito moderna. Odlično je skinuo karakteristike u mom izražavanju. Sviđa mi se kako je u jednom trenutku naherio usta baš kao što i ja to ponekad radim. Nije ništa karikirao. Jako, jako dobro. Moram pohvaliti i kostimografiju koja je fenomenalna. Famozno je sređen. Perfektno! Želim mu puno sreće", rekla je Josipa Lisac za Dnevnik.hr.

Pjevačica i inače prati show kad god joj to obveze dopuste pa nam je tako otkrila da je Bojanov talent otkrila puno prije ove transformacije. "Slušala sam i kako je skinuo Doris Dragović. To je nestvarno. Izvanredno kako je otpjevao njezin vokal! A tek Princea... Skinuo ga je u svakom detalju. Za svaku pohvalu", dodala je Josipa ne skrivajući zadovoljstvo što na sceni postoji mlada talentirana osoba kao što je Bojan.

Josipa Lisac (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell)
Josipa Lisac (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell)

Pohvale nije štedio ni žiri. "Josipa je nekako najzahvalnija za imitaciju, ali je kod nje uvijek skliski teren da se ode u karikaturu. Ti nisi to napravio. Čuli smo te njene baritonalne dubine i taj njeni kontra alt i visine sopranske i taj njezin karakterističan akcent. Meni si bio jako, jako dobar!" pohvalila ga je Sandra Bagarić, a Goran je zaključio kako je nastup bio briljantan te da je Josipu donio duhom i tijelom.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.