Svojim nastupom u showu Tvoje lice zvuči poznato Bojan Jambrošić osvojio je srca gledatelja, žirija, ali i velike glazbene dive Josipe Lisac.


Nakon što je u prošloj emisiji oduševio kao Prince, Bojan Jambrošić  u nedjelju navečer na pozornicu showa Tvoje lice zvuči poznato stigao je u liku Josipe Lisac. Bojan je otpjevao bezvremenski hit "Danas sam luda" i za svoj nastup dobio pohvale žirija, ali i same glazbene dive Josipe Lisac  koja je pomno pratila njegovu izvedbu.

Vezani članci Goran Navojec Član žirija omiljenog showa progovorio o brojnim postignućima, ali i o problemima s kojima se mnogi suočavaju Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

Pjevačica nije krila oduševljenje transformacijom koja ju je osvojila na prvu. "Odlično! Glazbeno i vizualno izrazito atraktivno. Moram priznati da je Bojan ljepši nego ja. Ovaj spot snimljen je prije 30 godina, a cijela je priča izrazito moderna. Odlično je skinuo karakteristike u mom izražavanju. Sviđa mi se kako je u jednom trenutku naherio usta baš kao što i ja to ponekad radim. Nije ništa karikirao. Jako, jako dobro. Moram pohvaliti i kostimografiju koja je fenomenalna. Famozno je sređen. Perfektno! Želim mu puno sreće", rekla je Josipa Lisac za Dnevnik.hr.

Pjevačica i inače prati show kad god joj to obveze dopuste pa nam je tako otkrila da je Bojanov talent otkrila puno prije ove transformacije. "Slušala sam i kako je skinuo Doris Dragović. To je nestvarno. Izvanredno kako je otpjevao njezin vokal! A tek Princea... Skinuo ga je u svakom detalju. Za svaku pohvalu", dodala je Josipa ne skrivajući zadovoljstvo što na sceni postoji mlada talentirana osoba kao što je Bojan.

Pohvale nije štedio ni žiri. "Josipa je nekako najzahvalnija za imitaciju, ali je kod nje uvijek skliski teren da se ode u karikaturu. Ti nisi to napravio. Čuli smo te njene baritonalne dubine i taj njeni kontra alt i visine sopranske i taj njezin karakterističan akcent. Meni si bio jako, jako dobar!" pohvalila ga je Sandra Bagarić, a Goran je zaključio kako je nastup bio briljantan te da je Josipu donio duhom i tijelom.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.