Nina Badrić pokazala je svoje autorske sposobnosti. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku.

Galerija


Nina Badrić i Sergej Ćetković bili su gosti ovotjedne emisije "Petkom s Petkom". Sjajni glazbenici zapjevali su neke od svojih najvećih hitova, a okušali su se i u pisanju stihova. Kako su oboje tekstopisci voditelji Mia i Dalibor pred njih su stavili zanimljiv izazov.

Nina Badrić (FOTO: Instagram)
Nina Badrić, Sergej Ćetković (FOTO: Screenshot/In magazin)

Vezani članci Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa Nina Badrić Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću

Nina i Sergej morali su napisati tekst pjesme od točno zadanih riječi koje su bile ispisane na ploči u studiju. Nina se u ovom izazovu odlično snašla pa joj za pisanje potencijalnog hita nije trebalo puno vremena. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku. Urnebesnim stihovima dodala je i melodiju i sve u studiju natjerala na smijeh. Kako je to izgledalo te je li je Sergej uspio nadmašiti Ninu u ovom urnebesnom izazovu pogledajte u videu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.