Nina Badrić pokazala je svoje autorske sposobnosti. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku.

Galerija


Nina Badrić i Sergej Ćetković bili su gosti ovotjedne emisije "Petkom s Petkom". Sjajni glazbenici zapjevali su neke od svojih najvećih hitova, a okušali su se i u pisanju stihova. Kako su oboje tekstopisci voditelji Mia i Dalibor pred njih su stavili zanimljiv izazov.

Nina Badrić (FOTO: Instagram)
Nina Badrić, Sergej Ćetković (FOTO: Screenshot/In magazin)

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege

Nina i Sergej morali su napisati tekst pjesme od točno zadanih riječi koje su bile ispisane na ploči u studiju. Nina se u ovom izazovu odlično snašla pa joj za pisanje potencijalnog hita nije trebalo puno vremena. Dok njezin kolega Tonči Huljić piše o ajvaru, Nina je odu odala kajmaku. Urnebesnim stihovima dodala je i melodiju i sve u studiju natjerala na smijeh. Kako je to izgledalo te je li je Sergej uspio nadmašiti Ninu u ovom urnebesnom izazovu pogledajte u videu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.